Як в кого зараз з є гроші?

• Автор теми Автор теми Олька 88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
В мене в понеділок чоловік їде на заробітки на три місяці. Я залишаюся з малою дитиною сама,та і батьки не сильно задоволені нашими боргами.Тому старалися хоть трішки задовольнити батьків та розгрузити мене. Пару штук за неділю закрили.
Закрывали за тело?

Закрывали за тело?
Ні трошки більше. Розумію,що не правильно роблю,але з сторони батьків що моїх,що чоловіка постійно якийсь негатив.Просто вже не витримала.А з остальними сказала,що всеж таки прийдеться ждати.Вони не дуже задоволені цим(
Вони думали,що все зробиться за тиждень або два)Но сьогодні чоловік своїй мамі сказав,щоб не давили на мене,бо під таким психологічним впливом навіть не хочеться щось робит.І дала мені 2-3 місяці на вирішення проблем.Не знаю чи дойде!

Ні трошки більше. Розумію,що не правильно роблю,але з сторони батьків що моїх,що чоловіка постійно якийсь негатив.Просто вже не витримала.А з остальними сказала,що всеж таки прийдеться ждати.Вони не дуже задоволені цим(
Плохо когда от близких нет поддержки. А сколько у вас мфо?

Плохо когда от близких нет поддержки. А сколько у вас мфо?
В мене було 15 і в чоловіка 17.Залишилося 25.
В мене було 15 і в чоловіка 17.Залишилося 25.
Зразу вони якось спокійно сприйняли,але потім дали задню.Вони просто не розуміють як це списання кредиту.В них застарілі дані в голові.Скільки раз пояснювала як це все происходить,но вони стоять на своєму.

Держитесь. Все будет хорошо.
Почти все предлагают за тело закрыть.
Родным поставьте антиспам.
Та я знаю.Просто вже надоїли кожен день слухати одне і теж. Прийшов лист від z кредит,мама вже в поганому настрої і придлагає йти його закрити,бо вони лист прислали)А чоловіка мама два дня тому получила смс від е гроші,що з 10000тис.акція що можна заплатити 8800 то зразу позвонила мені і сказала йди закривай бо скидка,а тіло 3000)І два дня довбала за цю скидку.А сьогодні позвонила і жалується,що е гроші вже два дні не пишуть і не звонять!!)Придлагає піти закрити за 11000тис бо потім буде більше)))"І смішно і грішно"
Хотя би ще місяць протриматися,а там більше пропозицій буде.Зараз я з цим вже нічого не вдію.Залишилися самі вперті.

Мені запропонували через 10 днів оплатити тіло і 50%. Нікому не телефонували і не турбували окрім мене
Правда, по кредиту була одна лонгація ( а в них це 4000тис з 5 тис тіла) ну і це був десь 7 кредит. Можливо, тому такі лояльні. Хоч готувались до найгіршого

Оффтоп
Читаю "В кого зараз є гроші?"..... Все, снова заработался, снова пора в отпуск

привіт ..вчора написав мені якийсь Роман Комиссаренко из є-гроші...про мирне врегулювання заборгованості....заборгованість із 19900 аж 66000...якщо відразу заплатити всім платежем то можуть скидку зробити на 40000 ...благодєтєлі блін...начиталася за них що дуже кіпішні і багато воняють.дуже хочу їх закрити - всі на сайті відмовляють і нічого конкретного не кажуть, але ж платити всеодно доведеться... ось і я питаю як бути шо робити
В мене є, вже 3 місяць просрочки, з 9000 тис нарахували вже 40 тис. Пропонували закрити за 29 тис)) Поки що нікому не продали, ще пропонували зробити пролонгацію, дзвонять сестрі двоюрідній, тітці і сестри чоловіку. Я два рази робила пролонгацію по 4 тис, так що більше ніж за тіло платити не буду, бо грошей і так немає.

Назад
Угорі