як у банкінгу переглянути транзакції по рахунках при відкритому виконавчому провадженні?

• Автор теми Автор теми arhont
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 152

arhont

Форумчанин
Дописи
107
Реакції
80
Бали
913
arhont не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Перепрошую. Розумію, що трохи не в ту тему пишу питання (не хочу окрему гілку створювати для цього) - як у банкінгу переглянути транзакції по рахунках, якщо вже є арешт по ВП?

не хочу окрему гілку створювати для цього
Оффтоп
а надо... Во-первых, вопрос к еСуд не имеет отношения. Во-вторых, чем больше уникальных тем (а в данном случае вопрос уникален или же у меня память сдает), тем сайт интереснее поисковику.
Другое дело, когда 500 тем с вопросом "у меня кредит, что мне делать?"- это другой вопрос...

як у банкінгу переглянути транзакції по рахунках, якщо вже є арешт по ВП?
А разве блокируется доступ в банкинг? Просто блокируется сумма определенная и все. У меня так было. Заблочили на 16000, загнали в минус, но все транзы видео было

А разве блокируется доступ в банкинг? Просто блокируется сумма определенная и все. У меня так было. Заблочили на 16000, загнали в минус, но все транзы видео было
Взагалі нічого не видно. Приват/А-банк/Моно. Тільки попередні транзакції, хоча після цього надіслані були кошти. В мінус нічого не загнали, тільки блокування. І питання саме про транзакції після арешту, а не до)

Взагалі нічого не видно. Приват/А-банк/Моно. Тільки попередні транзакції, хоча після цього надіслані були кошти
Хм... Наверное тогда отправлять запрос в бан, чтобы предоставили информацию по последним транзакциям.

Не, реально, не понимаю, нафига скрывать транзакции 🤦

Хм... Наверное тогда отправлять запрос в бан, чтобы предоставили информацию по последним транзакциям.

Не, реально, не понимаю, нафига скрывать транзакции 🤦
І саме болюче, шо кошти збирались на УЗД-апарат для еваків своїми силами.. завтра наберу виконавця, сподіваюсь, шо згодиться розблокувати хоча б одну карту

Добрий вечір! При надсиланні заяви на визначення видаткового рахунку на електронну пошту виконавцю, потрібно файл підписувати ЕЦП?

UPD. Виконавець повністю розблокував одну карту, при умові добровільної сплати щомісячно 10% загальної суми по ВП. Мене влаштовує)

UPD. Виконавець повністю розблокував одну карту, при умові добровільної сплати щомісячно 10% загальної суми по ВП. Мене влаштовує)
Так это очень даже адекватно.

Как фамилия исполнителя?

Назад
Угорі