Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну они сами через пару недель предлагают.Всім привіт.як можна достати або дотиснути смартівей щоб закрити за тіло?як з ними домовлялися?
Сами предложат.Всім привіт.як можна достати або дотиснути смартівей щоб закрити за тіло?як з ними домовлялися?
Та щось не дуже пропонують....Сами предложат.
Сколько месяцев просрочки? Мне на 3 предложили.Та щось не дуже пропонують....
Просрочки поки що нема,я другий місяць пролонгую кредит,тіло 3100,вже оплатила їм 2320,пишу на пошту що готова заплатити ще 2000 і нехай закривають,а вони ні в какую.Сколько месяцев просрочки? Мне на 3 предложили.
Просрочки поки що нема,я другий місяць пролонгую кредит,тіло 3100,вже оплатила їм 2320,пишу на пошту що готова заплатити ще 2000 і нехай закривають,а вони ні в какую.
Ну чего смеёшься?Ну они сами через пару недель предлагают.
Ты очень четко подобрала смайлик
Без просрочки ничего не предложат.
Ну чего смеёшься?

Без просрочки ничего не предложат.
Ну чего смеёшься?
Я щось не дуже хочу виходити на просрочка,бо вже раз брала кредит,то так достали мою сімейку що ледве витерпіла,тепер не хочуСколько месяцев просрочки? Мне на 3 предложили.

По другому никак. Если знали, что будет, нафига брали?Я щось не дуже хочу виходити на просрочка,бо вже раз брала кредит,то так достали мою сімейку що ледве витерпіла,тепер не хочу

Как пишут выше. Никак без просрочек не предложатЯ щось не дуже хочу виходити на просрочка,бо вже раз брала кредит,то так достали мою сімейку що ледве витерпіла,тепер не хочу
Ну не вам мені судити,брала,значить треба було,не хотілося ще раз влазити але сталася така ситуація що прийшлося!
По другому никак. Если знали, что будет, нафига брали?
Без просрочки только лонгировать или закрывать.
Да никто вас не судит) здесь как бы не форум успешных топ менеджеров)) просто почитав хоть немного форум вы бы поняли что ни одна контора не предложит тело без просрочек,да и с просрочками не каждая))Ну не вам мені судити,брала,значить треба було,не хотілося ще раз влазити але сталася така ситуація що прийшлося!
Я вас не осуждала.Ну не вам мені судити,брала,значить треба було,не хотілося ще раз влазити але сталася така ситуація що прийшлося!
Уже и не помню сколько месяцев у меня по ним просрочки.Меня так и продали через 2 месяца без предложения тела. Уже и не помню кому.
Мою книгу тоже не рискнули обзвонить.Телефонную книгу не обзванивали, звонили только 1 человеку, подписанная тетей.