як схилити біт кепітал до надання пільг учасника бойових дій?

• Автор теми Автор теми misha26122021
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 733

misha26122021

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
7
Бали
128
misha26122021 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка як схилити біт кепітал до надання пільг учасника бойових дій

Краще їх схилити б до неба в клітинку,але поки складно то

Краще не спілкуйтеся з ними , то попустяться тоді , бо домовитися, то немає толку

Никак. Контора неофициальная. лучший способ - игнор до тех пор, пока не предложат сами

Ну вони від моїх контактів люлей получили нарвались на СБУ. Був знайомий йому відправили почали дзвонити. Так вони після того номер і все закрили свій бо одного з них спіймали коли йшов. А другий раз нарвався один до знайомого з патрульної так він їх нафіг послав і сказав що приїде корд до них. Третій раз нарвались на ТЦК так вони тоже мама не горюй

Ну вони від моїх контактів люлей получили нарвались на СБУ. Був знайомий йому відправили почали дзвонити. Так вони після того номер і все закрили свій бо одного з них спіймали коли йшов. А другий раз нарвався один до знайомого з патрульної так він їх нафіг послав і сказав що приїде корд до них. Третій раз нарвались на ТЦК так вони тоже мама не горюй
У вас там в контактах номера президента випадково немає?

Ну
Ну это не справедливо. Я кстати написал им на днях что хочу чтобы они начисляли бонусы за каждый вовремя погашенный кредит. Ответ пока не получил.

Но учитывая что у меня в на сайте было займов на 1600 usdt вообще то даже задним числом было бы круто получить с них биткеш это бонусы в виде usdt

Давайте все вместе на них надавим на тему биткеш

И давайте все вместе на них надавим про льготы Учасникам боевых действий

Ну

Ну это не справедливо. Я кстати написал им на днях что хочу чтобы они начисляли бонусы за каждый вовремя погашенный кредит. Ответ пока не получил.

Но учитывая что у меня в на сайте было займов на 1600 usdt вообще то даже задним числом было бы круто получить с них биткеш это бонусы в виде usdt

Давайте все вместе на них надавим на тему биткеш

И давайте все вместе на них надавим про льготы Учасникам боевых действий
Я теж УБД , і в мене теж в бітів там сплачено на йохохоооооооооо… але, але

Назад
Угорі