Як швидко заблокують карту при дійочому виконавчому провадженні?

• Автор теми Автор теми zzzdrot
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 532

zzzdrot

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
18
Бали
5065
zzzdrot не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. Є відкрите провадження від Укр Кредит Фінанс. Карту приватбанку було заблоковано, залишок списано в рахунок погашення боргу. Є нагальна потреба у бегзотівкових переказах. Елементарно виникають труднощі оплатити за оренду квартири, оплатити таксі, комуналку чи навіть поповнити мобільний. Дуже мало часу бігати по треміналам, плюс це додаткові витрати на комісії.

Якщо я оформлю нову карту у новому банку, наприклад Моно, як швидко її заблокують, а залишок спише виконавець? Чи буде розумним ось так міняти картки час від часу і тримати на них по декілька сотень для якихось термінових витрат?

Вітаю. Є відкрите провадження від Укр Кредит Фінанс. Карту приватбанку було заблоковано, залишок списано в рахунок погашення боргу. Є нагальна потреба у бегзотівкових переказах. Елементарно виникають труднощі оплатити за оренду квартири, оплатити таксі, комуналку чи навіть поповнити мобільний. Дуже мало часу бігати по треміналам, плюс це додаткові витрати на комісії.

Якщо я оформлю нову карту у новому банку, наприклад Моно, як швидко її заблокують, а залишок спише виконавець? Чи буде розумним ось так міняти картки час від часу і тримати на них по декілька сотень для якихось термінових витрат?
Весною 2023 я купив на касі АТБ картку за 50 грн
Досі працює, як треба

Напишите заявление исполнителю про визначення рахунку видатковим и пользуйтесь в пределах 14200 без проблем.

Напишите заявление исполнителю про визначення рахунку видатковим и пользуйтесь в пределах 14200 без проблем.
А як це зробити? Через який сервіс?
Весною 2023 я купив на касі АТБ картку за 50 грн
Досі працює, як треба
Вона працює як звичайна банківська карта?

А як це зробити? Через який сервіс?

Вона працює як звичайна банківська карта?
Просите образец у исполнителя и либо почтой отправляете, либо электронной почтой заявление (подписанное ЕЦП)

Назад
Угорі