Як розповісти чоловіку про борги в МФО?

• Автор теми Автор теми Svetlanka13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 7K
Блін як важко почати.... він розказує як день пройшов,бібіка поламалась,і тут така я а знаєш я наплужила і наробила купу гемору
Ну ви би краще це з чоловіком все ж обговорили, а не з нами

Мені здається я одна така дурна
Та говоріть вже ...не тягніть.....раніше сядемо,раніше встанемо....Все буде добре...???
Мені здається я одна така дурна
Тут через одну боялися сказати.Збере речі ....розлучиться....виявилося,що більше страху в уяві,ніж є на справді.

Тут через одну боялися сказати.Збере речі ....розлучиться....виявилося,що більше страху в уяві,ніж є на справді.
Нема таких проблем,які ми не можемо собі вигадати.
И это только зарегистрированные)
От тут не зрозумів. Ті,що без реєстрації, типу розумніші?))))

Муж, тут така х*рня. Короче. Блін. Колись я брала кредит. Коли прийшов день сплати кредиту - я взяла ще один кредит, щоб перекрити старий кредит. І пішло поїхало... Я боялась тобі сказати, бо думала що ти на мене накричиш. Пробач мене дурочку.

Якось так... :баян:

А потім йому скажіть. Муж, віноват в цьому ти! Що я брала кредити і ти мало заробляєш! А ну бігом встав з кроваті і бігом зароблять гроші.

Муж, тут така х*рня. Короче. Блін. Колись я брала кредит. Коли прийшов день сплати кредиту - я взяла ще один кредит, щоб перекрити старий кредит. І пішло поїхало... Я боялась тобі сказати, бо думала що ти на мене накричиш. Пробач мене дурочку.

Якось так... :баян:

А потім йому скажіть. Муж, віноват в цьому ти! Що я брала кредити і ти мало заробляєш! А ну бігом встав з кроваті і бігом зароблять гроші.
Да не винен він це лише моя винна,і моя ота мулька дурна шо всіх обзвонять

Назад
Угорі