Як розповісти чоловіку про борги в МФО?

• Автор теми Автор теми Svetlanka13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 7K
Тут таких багато на жаль.
Але я тут начиталася що можна за тіло закрити,але цей моральний терор треба якось пережити.
З 3.500 тіло зекончені нарахували 7.200
Але я тут начиталася що можна за тіло закрити,але цей моральний терор треба якось пережити.
Думала позатикаю і вони будуть мовчати,не виходить так

Думала позатикаю і вони будуть мовчати,не виходить так
Завтра в 8.59 почнеться Тенго,Міолан Світлана не сплачений кредит в товаристві Міолан? і так через кожних 30хв
Доброго дня) головне не хвилюйтеся! Розкажіть все як є...це ж ваш чоловік, має все зрозуміти і найважливіше допомогти вам.
Якщо хвилюєтеся за те, що кали будуть телефонувати , то можна змінити номера телефону.
Це ж краще,якщо я розповім,ніж ці хворі,психопати

Останнє редагування:
Обов'язково розказуйте все і відразу. Я нажаль на форум пізно попала, замовчувала все, бо стидно було зізнатись рідним. Дотягнула до критичної точки...

Обов'язково розказуйте все і відразу. Я нажаль на форум пізно попала, замовчувала все, бо стидно було зізнатись рідним. Дотягнула до критичної точки...
Да Ірина і я думаю критично в мене все,стидно не те слово.. але самі сказали? Чи ці лошари постаралися?

Маю сьогодні розказати полюбом,бо якщо завтра ті криси йому подзвонять буде скандал
Screenshot_20230314-184042_Instagram.jpg

Це скрін шоти з помошніцею)))
Screenshot_20230314-184059_Instagram.jpg

І фініш переписки я заблокована
А знаєте,найбільше прибацані це зекредіт,банана,міолан,тенго своїм роботом драконять
Думки були різні,і погані також,але мене спасали ваші історії,думаю блін Свєтка не парься в людей більше цих чмошних контор висить. Ні ви не думайте,я не зловтішаюсь,просто читаю і розумію що ці доготяги це не кінець світу
Дурдом. Відповідь очевидна. Не шукайте помічників, згодом при бажанні зможете закрити самі

Маю сьогодні розказати полюбом,бо якщо завтра ті криси йому подзвонять буде скандал
Screenshot_20230314-184042_Instagram.jpg

Це скрін шоти з помошніцею)))
Screenshot_20230314-184059_Instagram.jpg

І фініш переписки я заблокована
А знаєте,найбільше прибацані це зекредіт,банана,міолан,тенго своїм роботом драконять
Думки були різні,і погані також,але мене спасали ваші історії,думаю блін Свєтка не парься в людей більше цих чмошних контор висить. Ні ви не думайте,я не зловтішаюсь,просто читаю і розумію що ці доготяги це не кінець світу
А шо это за компашка такая?

Назад
Угорі