Як реагувати на повідомлення, коли немає грошей

Ysist

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
16
Бали
8
Ysist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, хотів дізнатися у бувалих, як діяти коли МФО пишуть у меседжери але коштів на закриття сьогодні немає, ігнорувати чи як?

Добрий день, хотів дізнатися у бувалих, як діяти коли МФО пишуть у меседжери але коштів на закриття сьогодні немає, ігнорувати чи як?
Я специально сделал мессенджер под мфо. Я им отвечал сейчас, когда писали. Но вообще надо игнорить)

Но я им просто пишу, что денег нет. И они не продолжают диалог со мной.

Я специально сделал мессенджер под мфо. Я им отвечал сейчас, когда писали. Но вообще надо игнорить)
А то інколи пишуть про скидки, списання, або реструктуризацію, 90% не вигідні пропозиції, особливо реструктуризація. Саме більше протермінування це 45 днів

Ще в мене максимум 4 мфо більше 5000 грн, но не більше 10000 грн чисто тіло
Я скажу так: ты слишком паришься из-за своей ситуации. И делаешь свою проблему больше, чем она есть на самом деле. Живи и радуйся. МФО фоном закроешь.

Я скажу так: ты слишком паришься из-за своей ситуации. И делаешь свою проблему больше, чем она есть на самом деле. Живи и радуйся. МФО фоном закроешь.
Дякую за підтримку❤️ В основному я добре тримаюся, але бувають моменти що починаю думати за дурню. Ну в загалом у мене ще ситуація не така критична. Почитавши форум бачу що у багатьох 200-300к боргу. У мене тільки 130к, багато мфо, але тіло 2-5к

В основному ось таке пишуть, типу тільки до 12:00 і все, і тд.

Вкладення

• IMG_3002.webp
    IMG_3002.webp
    187.3 Кб · Перегляди: 1
Дякую за підтримку❤️ В основному я добре тримаюся, але бувають моменти що починаю думати за дурню. Ну в загалом у мене ще ситуація не така критична. Почитавши форум бачу що у багатьох 200-300к боргу. У мене тільки 130к, багато мфо, але тіло 2-5к
У меня в прошлом было 400к. Потом 3 года без единого долга. Я знаю, о чем говорю. Вот у меня сейчас есть долги. Но чтоб так сидеть и париться как ты, то нет, спасибо. И все равно это ничего не меняет :) Пустая трата нервов. По 10к в месяц плати долги хотя бы. И решишь свою проблему.

типу тільки до 12:00 і все
Это как спам Алиэкспресс, Temu.

Останнє редагування:
Назад
Угорі