Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
А то інколи пишуть про скидки, списання, або реструктуризацію, 90% не вигідні пропозиції, особливо реструктуризація. Саме більше протермінування це 45 днів
Дякую за підтримку В основному я добре тримаюся, але бувають моменти що починаю думати за дурню. Ну в загалом у мене ще ситуація не така критична. Почитавши форум бачу що у багатьох 200-300к боргу. У мене тільки 130к, багато мфо, але тіло 2-5к
В основному ось таке пишуть, типу тільки до 12:00 і все, і тд.
Дякую за підтримку В основному я добре тримаюся, але бувають моменти що починаю думати за дурню. Ну в загалом у мене ще ситуація не така критична. Почитавши форум бачу що у багатьох 200-300к боргу. У мене тільки 130к, багато мфо, але тіло 2-5к
У меня в прошлом было 400к. Потом 3 года без единого долга. Я знаю, о чем говорю. Вот у меня сейчас есть долги. Но чтоб так сидеть и париться как ты, то нет, спасибо. И все равно это ничего не меняет Пустая трата нервов. По 10к в месяц плати долги хотя бы. И решишь свою проблему.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.