Як правильно писати ще раз?

• Автор теми Автор теми Vika24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Vika24

Форумчанин
Дописи
174
Реакції
62
Бали
5125
Vika24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як я уже писала,прийшла відповідь з нацком по кредит ап,що все правильно. Як правильно написати ще раз що я не згідна з рішенням?на які статті спирвтися? Підкажіть.

Як я уже писала,прийшла відповідь з нацком по кредит ап,що все правильно. Як правильно написати ще раз що я не згідна з рішенням?на які статті спирвтися? Підкажіть.
Ой мене також це цікавить.Я просто не пойму,десь нацком пише,що електронний договір не відповідає письмовому,а десь що все вірно.Мутки іще ті у них.Треба напевно якийсь новий зразок звернення скласти, де саме вказується на закони про електронні договори.

Ой мене також це цікавить.Я просто не пойму,десь нацком пише,що електронний договір не відповідає письмовому,а десь що все вірно.Мутки іще ті у них.Треба напевно якийсь новий зразок звернення скласти, де саме вказується на закони про електронні договори.
Я спробую вказати закони на які нацком опирався у своєму рішенні по Веллфін вказуючи що їх договори не дійсні. А от з тіла 4000 який відсоток якщо зараз 17800?

Я спробую вказати закони на які нацком опирався у своєму рішенні по Веллфін вказуючи що їх договори не дійсні. А от з тіла 4000 який відсоток якщо зараз 17800?
Так веллфін це і є кредіт ап

Скиньте если есть повторное обращение на нацком. Я тоже получила ответ от них но ничего не сказано за нарушения составления договора между мной и ними. Только написана процентная ставка в год и сумма. Но что мне с ней делать дальше не пойму. То-ли писать на енотов, то-ли опять в нацком. Еноты прислали смс что продали каллам.

А у меня другого рода вопрос. А есть ли смысл писать повторно? Возможно они тупо отправят тот же ответ, что и был (у меня все, на кого писала, всё сделали правильно по версии нацкома).

А у меня другого рода вопрос. А есть ли смысл писать повторно? Возможно они тупо отправят тот же ответ, что и был (у меня все, на кого писала, всё сделали правильно по версии нацкома).
Написала ще раз за зразком,але добавила їх рішення за статтями 11,12 Закону України,та 369 і 1055 Цивільного кодексу

Они Вам ответят просто,что имеете право обращаться в суд и конец...

практично всі договори правильні по їхнім відповідям.І відсотки захмарні законні і прологації це не панацея.
Они Вам ответят просто,что имеете право обращаться в суд и конец...
В кінці кожної відповіді так і є.

Просто я не можу зрозуміти.Договори у всіх шарашок не відповідають законам України,а нацком штампує відповіді одним одне,а іншим друге.

Назад
Угорі