Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ой мене також це цікавить.Я просто не пойму,десь нацком пише,що електронний договір не відповідає письмовому,а десь що все вірно.Мутки іще ті у них.Треба напевно якийсь новий зразок звернення скласти, де саме вказується на закони про електронні договори.Як я уже писала,прийшла відповідь з нацком по кредит ап,що все правильно. Як правильно написати ще раз що я не згідна з рішенням?на які статті спирвтися? Підкажіть.
Я спробую вказати закони на які нацком опирався у своєму рішенні по Веллфін вказуючи що їх договори не дійсні. А от з тіла 4000 який відсоток якщо зараз 17800?Ой мене також це цікавить.Я просто не пойму,десь нацком пише,що електронний договір не відповідає письмовому,а десь що все вірно.Мутки іще ті у них.Треба напевно якийсь новий зразок звернення скласти, де саме вказується на закони про електронні договори.
Так веллфін це і є кредіт апЯ спробую вказати закони на які нацком опирався у своєму рішенні по Веллфін вказуючи що їх договори не дійсні. А от з тіла 4000 який відсоток якщо зараз 17800?
Ну так, тому і пишуТак веллфін це і є кредіт ап
Написала ще раз за зразком,але добавила їх рішення за статтями 11,12 Закону України,та 369 і 1055 Цивільного кодексуА у меня другого рода вопрос. А есть ли смысл писать повторно? Возможно они тупо отправят тот же ответ, что и был (у меня все, на кого писала, всё сделали правильно по версии нацкома).
Так я через урядову якраз і відправлялаПишите на урядову линию еще
Как то помогло?Так я через урядову якраз і відправляла
практично всі договори правильні по їхнім відповідям.І відсотки захмарні законні і прологації це не панацея.Как то помогло?
В кінці кожної відповіді так і є.Они Вам ответят просто,что имеете право обращаться в суд и конец...