Як працюють криптопозики

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 400

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
247
Реакції
280
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я взагалі не розумію що таке крипта і як воно працює.
Мфо Україна робить запит до УБКІ за вашим іпн. Далі авторизація через банк ІД або фото паспорта.
Лондон не легальний, так? А іноземці немають право доступа до державних структур. Ах да, убкі - товка, як і приват, який передає дані банк ід всім, хто попросить.
Ска, біткапітал - чергова шарага з кінцевим беніфіціаром Тігіпко?

Як вони перевіряють валідність клієнта?

Всі плачуться за шалені % і терор, а мене хвилює, як вони отримують доступ до контактів? Кажуть: "слыш, Каламойский, у меня тут клиент <ІПН, ПІБ, дані паспорта>, чёта имеешь па нему?" і приват все зливає: коли отримав першу степуху, коли одружився і за весілля платив в ресторані і яка в тебе зп і хто перераховує?

В такому разі тре криптошараги рубити з іншого кінця - з того, де ноги ростуть. Бо оці заяви в нбу - це як відрубити змію голову, а він 2 нові відростить.

Останнє редагування:
Мфо Україна робить запит до УБКІ за вашим іпн. Далі авторизація через банк ІД або фото паспорта.
Лондон не легальний, так? А іноземці немають право доступа до державних структур. Ах да, убкі - товка, як і приват, який передає дані банк ід всім, хто попросить.
Ска, біткапітал - чергова шарага з кінцевим беніфіціаром Тігіпко?

Всі плачуться за шалені % і терор, а мене хвилює, як вони отримують доступ до контактів? Кажуть: "слыш, Каламойский, у меня тут клиент <ІПН, ПІБ, дані паспорта>, чёта имеешь па нему?" і приват все зливає: коли отримав першу степуху, коли одружився і за весілля платив в ресторані і яка в тебе зп і хто перераховує?

В такому разі тре криптошараги рубити з іншого кінця - з того, де ноги ростуть. Бо оці заяви в нбу - це як відрубити змію голову, а він 2 нові відростить.
Так... я дивлюся ми не жарт зацікавилися грошиками нещасних бітів....

Так... я дивлюся ми не жарт зацікавилися грошиками нещасних бітів....
Зараз багато реклами в тіктоку, кожен другий заробляє на крипті. Хочеш знати як - купи курс. Ото мене і муляє це питання))

Зараз багато реклами в тіктоку, кожен другий заробляє на крипті. Хочеш знати як - купи курс. Ото мене і муляє це питання))
Тут є доволі багато успішних "підприємців" в цій галузі.... скоро пояснять та розкладуть по полицях.

Знайшла. Ще більше питань, як біткепітал підключили банк ід, не будучи резидентами України?

Вкладення

• Screenshot_20251211_203820_Chrome.webp
    Screenshot_20251211_203820_Chrome.webp
    125.3 Кб · Перегляди: 71
О да, багато таких заробляк... одного оно по тв показували із простреленою головою в ламборджіні чи ферарі. В мене є знайомі але вони все просрали на крипті, а таких що заробили нема:(

Тут є доволі багато успішних "підприємців" в цій галузі.... скоро пояснять та розкладуть по полицях.
Прям про меня :ahaha:
Несколько лет увлекаюсь криптовалютой в качестве хобби. Крипта это полулегальный финансовый инструмент. Много лудиков. Миллионером не стать, но несколько сотен баксов урвать можно было в бычьем цикле. Трейдингом не занимаюсь.

Самое удобное что есть в крипте это криптодоллары USDT, USDC и прочие. Можно отправлять по всему миру за пару секунд. Как с бирж, так и с холодных кошельков. В Украине уже можно платить некоторым магазинам

кожен другий заробляє на крипті. Хочеш знати як - купи курс
Невозможно научиться зарабатывать в крипте. Можно освоить инструменты, но заработок это лотерея. Что-то вроде золотодобычи.
Я не брал у них кредиты, как работают не знаю. Но мне не нравится что крипту ассоциируют с МФО

Назад
Угорі