Starfin Як поводить себе Starfin в 2026 році?

• Автор теми Автор теми Mikadosik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 917

Mikadosik

Форумчанин
Дописи
103
Реакції
71
Бали
913
Mikadosik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю кредит в Starfin, скоро буде оплата відсотків, але через наявні борги вимушений буду вийти в прострочку. Тіло - 15000. Чи телефонують третім особам під час протермінування та коли з ними можна домовитися на лояльне закриття?

Маю кредит в Starfin, скоро буде оплата відсотків, але через наявні борги вимушений буду вийти в прострочку. Тіло - 15000. Чи телефонують третім особам під час протермінування та коли з ними можна домовитися на лояльне закриття?
Нікому не дзвонили в моєму випадку, тіло запропонували через 15 чи 20 днів. Почитайте ту гілку

Через місяць просрочки запропонують тіло. Не прогавте цей момент. Після закриття за тіло почнуть діставати смс і дзвінками, що ви - лояльний клієнт, візьміть гроші зі знижкою 🤭

Через місяць просрочки запропонують тіло. Не прогавте цей момент. Після закриття за тіло почнуть діставати смс і дзвінками, що ви - лояльний клієнт, візьміть гроші зі знижкою 🤭
я закрывала за тело и больше не дают:ups:

не телефонують другим і третім особам, лякають примітивно і смішно, в мене після 5 місяців давно вже як здохли, йух знає де вони є

не телефонують другим і третім особам, лякають примітивно і смішно, в мене після 5 місяців давно вже як здохли, йух знає де вони є
І нікуди не продали? І не подали? Читав просто, що вони швидкі досить в усіх сенсах. Я закрив звісно, кажу по тому, що читав від інших користувачів

Доброго дня! Розумію що вже багато тем,але потрібна порада. Санкредит протермінування 3 день,з тіла 3500 хочуть майже 9, сьогодні пропонують закрити за 7, але таких коштів сьогодні немає. Менеджер каже що за тіло не буде пропозиції,або сьогодні закриваю за 7 ,або надалі з процентами. Чи дійсно тепер вони не дають таку пропозицію як закриття за тіло?

Доброго дня! Розумію що вже багато тем,але потрібна порада. Санкредит протермінування 3 день,з тіла 3500 хочуть майже 9, сьогодні пропонують закрити за 7, але таких коштів сьогодні немає. Менеджер каже що за тіло не буде пропозиції,або сьогодні закриваю за 7 ,або надалі з процентами. Чи дійсно тепер вони не дають таку пропозицію як закриття за тіло?
На третій день вам ніхто не запропонує закрити за тіло.Чекайте і взагалі не реагуйте на той спам.Бо чим більше ви з ними спілкуєтесь тим більше вони будуть свої скрипти видавати

Попросив їх не прозванювати 3-х осіб, ось що відповіли, че ж сенс надсилати скаргу в НБУ?

Вкладення

• Screenshot_20260531_192817.webp
    Screenshot_20260531_192817.webp
    122.4 Кб · Перегляди: 49
На 15-й день протермінування підключили авторобота з повідомленням про скасування усіх акцій і пропозицій. Телефонує кожні 30 секунд. Телефонували дружині. Після ігнорування за 30 хв. до 12-ої (якась в них кармічна година) прийшло смс з пропозицією тіло + 1000. Після знову робот. Тіло 20 + штраф 7700 + комісія 2000 + проценти 7700 = 37400. В мене є досвід суду з ПУМБ, скажу, що це набагато краще ніж платити відсотки та всі інші забаганки за останні кошти. Два суди ПУМБ програв (130000 +/- тис.). Але для себе, ще до суду визначився, що краще 20 % з з/п по ВП. З цими принципово: штрафи заборонені в них самих в паспорті кредиту це прописано, але все одно нарахували).

Цих можна закрити без проблем за тіло
Цих можна закрити без проблем за тіло
Це зрозуміло, але хай почекають. В них є така мулька, що в день погашення вони для авторизації не надсилають смс-код та робот не передзвонює. На наступний день штраф і смс-ки приходять без проблем і робот передзвонює. Але в тебе вже + 40% до тіла.

Еще те хулиганы!!!

Встановлюйте ліміти на картках, які вказані в додатку starfin. Постійно намагаються автоматично списати частку суми боргу, зазвичай це той мінімум, який вони вимагають. Взагалі краще змінити картку.

У мене вже третій звонять автодозвони))) по 200-300 дзвінків в день. Поки шо не лінь блокувати)

У мене вже третій звонять автодозвони))) по 200-300 дзвінків в день. Поки шо не лінь блокувати)
Теж саме! Відключив сімку, на пк є вайбер то тролю їх по вайберу. Вони не тільки нараховують не законний штраф, а також не вірно розраховуюють відсотки.

В суди подають але дуже рідко (судячи з кількості судових рішень). Та навіть суди відміняють нараховані пені і штрафи при тому, що люди не намагаються захищатись.

В тг погрожують судом бо в них досить позитивний кейс! Цілих 6 справ з 25 року де суди без захисту відповідача штрафи списує.

Назад
Угорі