Як поводять себе в 2026 колектори Абанку?

Дописи
38
Реакції
8
Бали
283
разочарование семьи 😿 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
доброго вечора , маю не одне МФО і не перший рік ,пройшла вже здається все і навіть криптунів ,трошки затихло ,щось закрила ,десь суди і тд
І тут коли я тільки оплатила адвоката по справі з а банком прилітає таке смс

16.07 abank pochynaie protses peredachi vashoho borhu po kredytu kolektorskomu ahentstvu. Podrobytsi - 7776.

Скажіть будь ласка як поводять себе колектори цього банку ,не хочеться знову жити на голках а оточення і так почистилось сильно ,що від них очікувати

Останнє редагування модератором:
доброго вечора , маю не одне МФО і не перший рік ,пройшла вже здається все і навіть криптунів ,трошки затихло ,щось закрила ,десь суди і тд

16.07 abank pochynaie protses peredachi vashoho borhu po kredytu kolektorskomu ahentstvu. Podrobytsi - 7776.

Скажіть будь ласка як поводять себе колектори цього банку ,не хочеться знову жити на голках а оточення і так почистилось сильно ,що від них очікувати
після такого хрещення ви маєте почувати себе вже як риба у воді, а ті смски то лише стандартний скрипт нічого більше, не реагуйте

Игнор наше все. Меня тоже в апреле-мае пытались пугать судом, в итоге пришло смс, сто передают коллекторам на прозвон. Меня 2 раза передавали коллекторам при том, что мы с 23 года в активных судах по сей день. 1 исполнительное закрыто уже. 2е дело в суде. Остался 1 иск, который ими не подан. Вот, жду. Просто не общайтесь с ними. А-банк не признает решения судов и звонить/передавать коллекторам будет долго в любом случае и требовать всю сумму, которую вы, по их мнению, должны. Для нас главное, что указано в решениях/постановах судов.

Назад
Угорі