MoneyVeo Як поводять себе Moneyveo в 2026 році?

• Автор теми Автор теми larinden
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 804

larinden

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
2
Бали
3
larinden не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!
Цікаво як поводять себе Moneyveo. Через скільки продають? Чи дзвонять усім? Тіло 45тис. На днях виходу в просрочку. За скільки реально можна закрити і через який строк.

Всім привіт!
Цікаво як поводять себе Moneyveo. Через скільки продають? Чи дзвонять усім? Тіло 45тис. На днях виходу в просрочку. За скільки реально можна закрити і через який строк.
Привіт. У моєму випадку близьких не турбували. Але познаходили людей, які мені навіть не родичі. Все робив Таліон, якому продав Манівео десь через кілька місяців.

Таліону через місяць вже можуть продати, ті кончені крім родичів зовсім сторонніх людей можуть турбувати, наприклад в мене було що знайшли якусь жінку яка зовсім віддалено працює з мамою, розповідали свої байки

Всім привіт!
Відразу вимикайте оплату в інтернеті! Вони знімають з карточки скільки дасть система. Можуть і по 5 грн 20 раз підряд зняти. З мене так колись зняли вони більше 1000 грн, навіть сповіщення приват не прийшло. Я захожу а в мене там 80 грн залишилось....

А з Таліоном нереально домовитись за тіло або менше? І через скільки Таліон йде до суду?

А з Таліоном нереально домовитись за тіло або менше? І через скільки Таліон йде до суду?
В мене там три. Найбільший саме від Манівео - 27 тис тіла, плюс прострочений платіж, плюс всякі накрутки, аж до 80+ тис накрутили ще до продажу в Таліон.

І два менших - на 5 і 10 тисяч тіла. Так от - по меншим постійно акції різні на часткове списання та разбиття, але поки все ще хочуть багато, то ж не поспішаю. А от по Манівео аж прям хочуть все, і вже лякали досудовою вимогою і що зараз підуть вже в суд. ну таке, подивимось.

В мене там три. Найбільший саме від Манівео - 27 тис тіла, плюс прострочений платіж, плюс всякі накрутки, аж до 80+ тис накрутили ще до продажу в Таліон.

І два менших - на 5 і 10 тисяч тіла. Так от - по меншим постійно акції різні на часткове списання та разбиття, але поки все ще хочуть багато, то ж не поспішаю. А от по Манівео аж прям хочуть все, і вже лякали досудовою вимогою і що зараз підуть вже в суд. ну таке, подивимось.
І як закінчилось з манівео?

І як закінчилось з манівео?
Ніяк. Moneyveo вони нещодавно продали ЄАПБ, місяців через 5 як отримали. А ЄАПБ вже колекцію моїх кредитів мають, а по трьом з них вже у суд іде. А FreeStyle продали ТОВ «ІЗІ ФІНАНС». Лишився ото тільки Limon Credit, я нещодавно його реструктуризував із непоганим списанням на три платежі через акцію-пропозицію в кабінеті.

Якісь слабаки придурошні. Я вже насправді думав і Moneyveo реструктуризувати, там були непогані пропозиції списати більшу частину отих дурних нарахувань. З ЄАПБ такого не буде, то ж буду чекати й по ним суду, якщо раптом ЄАПБ не візьметься за розум.

Назад
Угорі