CreditKasa Як поводять себе Кредит Каса в 2026 році?

кредитний комітет - це сусудній стіл. Мало, что они пишут, месяц слишком мало, для суда, и да, касса очень тугая, им нужно все одним платежом. Копите деньги на тело+еще половину, вдруг соглясяться через полгодика, ну или на адвоката, если в суд пойдут
А є шанс у суді ( я розумію що то риторичне питання) 😅
Бо я спершу з ними щось говорила , переписувалась.
Обіцяла що буду платити. Казала що не відмовляюсь від оплат. Якщо вони використають ці записи - то суд мені не призначить повну оплату?

Обіцяла що буду платити. Казала що не відмовляюсь від оплат. Якщо вони використають ці записи - то суд мені не призначить повну оплату?
Адвокати звісно підкажуть точніше, але щось мені здається що всі ці записи до одного міста, і самі компанії не будуть їх якось використовувати. Ну хіба що ви їм в телефон орали що взяли ці гроші щоб вкрасти, вертіли їх по всякому та нізащо не віддасте.

суд назначит полную оплату если проиграете, и то что вы там писали в вайбер до пятой точки. Нечего общаться с мфо если у вас нет денег на тело, им без разницы ваши сложные жизненые трудности

1.06 дата платежу по кредит каса! Тіло 37 000! Пролонгація 10 000! Грошей немає, дуже боюсь терору родичів!

1.06 дата платежу по кредит каса! Тіло 37 000! Пролонгація 10 000! Грошей немає, дуже боюсь терору родичів!
Они вроде не трогают никого
По крайней мере у меня никого, просрочка 100+ дней, долг миллиард уже
Прислали на почту письмо какое-то , забирать не буду

Там буде скоріше за все вимога про оплату всього що вони нарахували або в разі не оплати суд через місяць.Мені приходило таке 2 місяці тому і поки тихо

Там буде скоріше за все вимога про оплату всього що вони нарахували або в разі не оплати суд через місяць.Мені приходило таке 2 місяці тому і поки тихо
Просрочка сколько месяцев?
На их хотелки пока нет средств, другие компании идут на встречу хотя бы

Мені нічого не пропонували,мовчали останні пів року
В мене рік мовчали, потім прислали смс що готові закрити за тіло одним платежем, коштів не було, через тиждень подали до суду.

Были предложения, по списанию начислений? У меня только тело 33 000, а пролонгация 10 000

Ну в мене почали по батьках дзвонити . Коли я два тижні не брала трубку то спершу до мами , а через тиждень до тата добрались

А как платить собираетесь?

Чесно не знаю як краще. Я з жовтня за тіло намагаюсь домовитись і ніяк. Вони взагалі дуже тугі на це якщо почитати тут про них. Дуже часто ходять в суди. Тому важко вам сказати як буде краще чи гірше... Знову ж таки в кожного по різному все.
Ходять в суд +/- 365 днів. До суду пропонують сплатити тіло + судовий збір.

Написали мені з Укр кредит фінанс що якщо не буде гарантійна оплата до 12:00 то будуть подавати в суд. Я написав що не зможу сьогодні ніяк, вони написали тоді до 16:00 знайти негайно кошти. Тексти великі писали.
Хочуть гарантійну оплату 3000
З 5000 нарахували 10000
На лояльні умови йти не хочуть. Що від них очікувати, прострочка 32 дні
Подзвонять місяць два і перестануть. В суд подадуть +/- 365 днів. За 32 дня не підуть, через 6-7 місяців домовитися за тіло + 2-3 тис зверху.

Перед судом запропонують тіло + судовий збір.

Назад
Угорі