CreditKasa Як поводять себе Кредит Каса в 2026 році?

Кредит каса ніколи не продає , вони дають тільки на продзвін тому врахуйте це
Я не писала, що продадуть. Вони передають. Колись кк хотіла 22 тис з 6 тис, а дебфорт запропонували 8450. 2 платежі на 30 днів

Я не писала, що продадуть. Вони передають. Колись кк хотіла 22 тис з 6 тис, а дебфорт запропонували 8450. 2 платежі на 30 днів
Ну всерівно , рішення там про списання чи знижку безпосередньо надходить від кредитора

Написали мені з Укр кредит фінанс що якщо не буде гарантійна оплата до 12:00 то будуть подавати в суд. Я написав що не зможу сьогодні ніяк, вони написали тоді до 16:00 знайти негайно кошти. Тексти великі писали.
Хочуть гарантійну оплату 3000
З 5000 нарахували 10000
На лояльні умови йти не хочуть. Що від них очікувати, прострочка 32 дні

Написали мені з Укр кредит фінанс що якщо не буде гарантійна оплата до 12:00 то будуть подавати в суд. Я написав що не зможу сьогодні ніяк, вони написали тоді до 16:00 знайти негайно кошти. Тексти великі писали.
З 5000 нарахували 10000
ну не думаю, что через 32 дня в суд они пойдут, писать можно что угодно. % насчитают, любители этого дела. Пугалка про суд это стандартное действие. Мне такое тоже писали, что срочно до 16 оплатите долг, говорю денег нет, они одолжите у друзей, а я им тогда ответила, что кроме их богодельни у меня друзей нет, дадите еще раз в долг? так и пообщались

З 5000 нарахували 10000
Если нацелены пойти в суд то писать не будут такое
Мне как то писали с другой мфо «платите тело до 13:00 или в суд идем, документы уже готовы»
Я пишу что деньги будут через 6 дней, в ответ получил что подождут 6 дней, предложение за тело актуально будет

Если нацелены пойти в суд то писать не будут такое
Мне как то писали с другой мфо «платите тело до 13:00 или в суд идем, документы уже готовы»
Я пишу что деньги будут через 6 дней, в ответ получил что подождут 6 дней, предложение за тело актуально будет
Вони такі кумедні, вже так були задовбали по переписці, що написав їм "Фіксуйте що хочете, від погашення кредиту не відмовляюся", після цього знову полотно тексту про суд і тд. Написав їм Гарного дня і все. Хотів домовитися за якусь скидку, ще морозять, навіть не відповідають на це

Назад
Угорі