Як поводять себе Кредит Капітал, коли купляють борг?

• Автор теми Автор теми Елис
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 9K
Я б не платив. В разі чого - чим поті доказати що це за проплати були і що ви їм нічого не винні.

Головне щоб там чітко все прописано було.
Суми, терміни.
Звичайно мати папірчик краще б, але не відомо чи вони таке надсилають.
Дякую 🤗

Я б не платив. В разі чого - чим поті доказати що це за проплати були і що ви їм нічого не винні.

Головне щоб там чітко все прописано було.
Суми, терміни.
Звичайно мати папірчик краще б, але не відомо чи вони таке надсилають.
Доброго дня!
Підскажіть будь-ласка, сьогодні я зателефонувала до цих Капіталів, і вони сказали, що гарантійний лист надається на всю сумму боргу і якщо я готова сплатити її зразу.
А якщо я. Хочу розбити нв частини, то гарантійний лист надається на останню частину.
Як в такому випадку себе поводити?
Чи платити й все?

Останнє редагування:
Підскажіть будь-ласка, сьогодні я зателефонувала до цих Капіталів, і вони сказали, що гарантійний лист надається на всю сумму боргу і якщо я готова сплатити її зразу.
Брехня, вони надають гарантійний на платежі. Мені даже почтою відправляли(без моєї згоди) гарантійний з розбивкою на 9 місяців повної суми, але я відмовився, ось уже буде рік як я з ними.

Брехня, вони надають гарантійний на платежі. Мені даже почтою відправляли(без моєї згоди) гарантійний з розбивкою на 9 місяців повної суми, але я відмовився, ось уже буде рік як я з ними.
Що тоді робити, чекати?
Не платити?
Або не телефонувати їм, вимагати поштою надіслати?

Доброго дня!
А якщо я. Хочу розбити нв частини, то гарантійний лист надається на останню частину.
Як в такому випадку себе поводити?
Чи платити й все?
Чекати поки їх "попустить" і все.
Кажете свої умови, не подобається - йдуть лісом і чекають.

Можна Вам написати в особисті?
А вони не блокують самі рахунки, не списують з карт?

Просто хочу розуміти, скільки можна потягнути з ними, щоб вони погодилися на мої умови, щоб розбити платежі і вислати гарантійний лист ?

В мене просто не зовсім стандартна ситу
ація

Доброго вечора.
Ось позавчора написала на пошту їм, а вчора ще раз дзвонила, но вже розмовляла зі мною друга дівчина,домовитись ща гарантійний лист на розбиття платежів не вдалося і
сьогодні вони відповіли на емейл, що вишлють гарантійний сьогодні 25.09.24 на Укрпошту, але гарантійка на всю суму до 30.09.24
А я коли перший раз дзвонила, то домовилися на 3 платежі, зараз, в жовтні і в листопаді до 15 числа.
А коли вчора дзвонила, то вона сказала гарантійний тільки на всю сумму видається.
Що робити?
Почекати?
Скільки по часу можна ще потягнути, щоб не начали щось чудити, типу списування-блокування.
Я маю на увазі на скільки вони швидкі.
Лист прийшов неділю назад про відступлення прав 27.08.24
P. S:вибачте, фоткала з экрану телефона 😬

Вкладення

• IMG_20240925_212835.webp
    IMG_20240925_212835.webp
    171.1 Кб · Перегляди: 92
  • IMG_20240925_212851.webp
    IMG_20240925_212851.webp
    235.6 Кб · Перегляди: 88
Доброго вечора.
Ось позавчора написала на пошту їм, а вчора ще раз дзвонила, но вже розмовляла зі мною друга дівчина,домовитись ща гарантійний лист на розбиття платежів не вдалося і
сьогодні вони відповіли на емейл, що вишлють гарантійний сьогодні 25.09.24 на Укрпошту, але гарантійка на всю суму до 30.09.24
А я коли перший раз дзвонила, то домовилися на 3 платежі, зараз, в жовтні і в листопаді до 15 числа.
А коли вчора дзвонила, то вона сказала гарантійний тільки на всю сумму видається.
Що робити?
Почекати?
Скільки по часу можна ще потягнути, щоб не начали щось чудити, типу списування-блокування.
Я маю на увазі на скільки вони швидкі.
Лист прийшов неділю назад про відступлення прав 27.08.24
P. S:вибачте, фоткала з экрану телефона 😬
Доброго вечора
Відповів в особисті

Чи треба на них самому виходити коли продали борг чи краще почекати повідомлення від них?

Чи треба на них самому виходити коли продали борг чи краще почекати повідомлення від них?
Якщо збираєтесь платити, то виходьте. Особисто мені вони нарахували 3х від тіла. Я буду платити тільки через суд, тому з ними не спілкуюсь, моніторю судову владу

Якщо збираєтесь платити, то виходьте. Особисто мені вони нарахували 3х від тіла. Я буду платити тільки через суд, тому з ними не спілкуюсь, моніторю судову владу
Дякую, збираюся, але треба домовитися не на їх "хотілки"

Назад
Угорі