Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага, є котрі відкрівають провадження!Слава Україні! Чи є такі щасливчики яким Алекси вернули судові витрати в в період воєнного стану.? Виконавче провадження відкрито за декілька днів до війни і тишина...бачу шараги останнім часом активізувалися. Думаю і я почати напрягати держвиконавця. Ці гроші зараз лишніми б точно не були
Вернули вам?Слава Україні! Чи є такі щасливчики яким Алекси вернули судові витрати в в період воєнного стану.? Виконавче провадження відкрито за декілька днів до війни і тишина...бачу шараги останнім часом активізувалися. Думаю і я почати напрягати держвиконавця. Ці гроші зараз лишніми б точно не були
Алекси гроші виконавчій скинули більше місяця назад. Та мені вони ще не прийшли. Затримки через казначейство. Чекаю (((Вернули вам?
Вот і в мене така фігня , виконавчий закрито . А бабла нема)))Алекси гроші виконавчій скинули більше місяця назад. Та мені вони ще не прийшли. Затримки через казначейство. Чекаю (((
А что в военное положение могут открыть исполнительное производство и заблокировать счета? Мне сняли ограничения когда началось военное положение, поидеи сейчас они не могут заново заблокировать.Ага, є котрі відкрівають провадження!
Ви скільки вже чекаєте?Вот і в мене така фігня , виконавчий закрито . А бабла нема)))
Десь тижня триВи скільки вже чекаєте?