Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
треба перевірити, яке є підтвердження у суду щодо направлення вам позивачем документів.
я думаю, що можна буде попросити суд поновити строк на подання відзиву на позов
треба перевірити, яке є підтвердження у суду щодо направлення вам позивачем документів.
я думаю, що можна буде попросити суд поновити строк на подання відзиву на позов
Підтвердженням є напевно підпис на пошті після отримання документів...А чи буде рахуватися визнанням мною всієї суми боргу, якщо я вже почала сплачувати кредитору 5500 грн з 36 600 при тілі 12000 ? Напевно вже нічого не вийде?
Підтвердженням є напевно підпис на пошті після отримання документів...А чи буде рахуватися визнанням мною всієї суми боргу, якщо я вже почала сплачувати кредитору 5500 грн з 36 600 при тілі 12000 ? Напевно вже нічого не вийде?
я не даю коментаріїв по справі, якою не володію))
може там не має доказів, що ви щось сплачували?
а може, там навпаки, треба звертати увагу суду на оплати))
Зверніться до фахівця, тобто Тараса,який не один день співпрацює з цим ресурсом. Поки він особистими очима не побачить матеріали справи,він не може може Вам дати грунтовну відповідь на ваші запитання. Тобто оцінити " судову перспективу" Вашої справи.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.