Як потягнути час з відкриттям ВП, апеляція?

• Автор теми Автор теми Tsareva
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 838
Кредитор ШГ надіслав позовну.
треба перевірити, яке є підтвердження у суду щодо направлення вам позивачем документів.
я думаю, що можна буде попросити суд поновити строк на подання відзиву на позов

треба перевірити, яке є підтвердження у суду щодо направлення вам позивачем документів.
я думаю, що можна буде попросити суд поновити строк на подання відзиву на позов

Підтвердженням є напевно підпис на пошті після отримання документів...А чи буде рахуватися визнанням мною всієї суми боргу, якщо я вже почала сплачувати кредитору 5500 грн з 36 600 при тілі 12000 ? Напевно вже нічого не вийде?🤦🏽‍♀️

Підтвердженням є напевно підпис на пошті після отримання документів...А чи буде рахуватися визнанням мною всієї суми боргу, якщо я вже почала сплачувати кредитору 5500 грн з 36 600 при тілі 12000 ? Напевно вже нічого не вийде?🤦🏽‍♀️
я не даю коментаріїв по справі, якою не володію))
може там не має доказів, що ви щось сплачували?
а може, там навпаки, треба звертати увагу суду на оплати))

Зверніться до фахівця, тобто Тараса,який не один день співпрацює з цим ресурсом. Поки він особистими очима не побачить матеріали справи,він не може може Вам дати грунтовну відповідь на ваші запитання. Тобто оцінити " судову перспективу" Вашої справи.

Назад
Угорі