Як погасити кредит

• Автор теми Автор теми natas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 969
Існує кілька законних способів врегулювати заборгованість залежно від вашої ситуації: самостійні переговори з кредиторами, реструктуризація, досудове врегулювання або процедура неплатоспроможності.

Який саме варіант буде оптимальним, залежить від суми боргів, наявності доходу, майна та інших обставин.

Якщо ви хочете розібратися, який спосіб підійде саме у вашому випадку, можете залишити заявку на нашому сайті «Звільнимо» та отримати безкоштовну консультацію.
Этот форум не площадка для рекламы услуг сторонних сервисов

я хочу звернутись до компанії ,,Звільнимо".Хтось має реальні відгуки про роботу фахівців компанії?
Мій брат — військовий, дуже задоволений отриманними послугами, і ми, його рідні, разом із ним) Бо колектори почали нас турбувати, але компанія «Звільнимо» допомогла вирішити це питання законним чином, без фізичної участі, оскільки він на позиції і зв'язок має вкрай рідко.

Мій брат — військовий, дуже задоволений отриманними послугами, і ми, його рідні, разом із ним) Бо колектори почали нас турбувати, але компанія «Звільнимо» допомогла вирішити це питання законним чином, без фізичної участі, оскільки він на позиції і зв'язок має вкрай рідко.
вони вже і тут ботів крутять на коментарі, адмін скільки днів в них реклама проплачена?)

вони заплатили адміну, ти шо тут без угоди не реально б було щоб вони затнримались тут на довго))

Шановний/на Пане чи Пані Leo Bonhart,
Якщо вам смішно з того, що військовий, який перебуває зараз на передовій і захищає нашу країну від російського агресора й його родина, та які намагалися законно захиститися від колекторів — то
це багато говорить про Вас як людину й Ваш рівень виховання та розвитку.

Якщо вам смішно з того, що військовий, який перебуває зараз на передовій і захищає нашу країну від російського агресора й його родина, та які намагалися законно захиститися від колекторів — то
Дуже показово, коли замість аргументів з’являються подібні емоційні коментарі з маніпуляціями на темі військових.
Повагу до захисників України не варто використовувати як інструмент для відбілювання сумнівних юридичних компаній.
Схоже більше на типовий проплачений бот-коментар, мета якого — не обговорення фактів чи якості послуг, а тиск на емоції та переведення критики в «незручну» площину.

ні, мені смішно з ваших маніпулятивних і проплачених коментарів, які полізли сюди, як тільки ваша контора зареєструвалась на форумі

ні, мені смішно з ваших маніпулятивних і проплачених коментарів, які полізли сюди, як тільки ваша контора зареєструвалась на форумі
Чому ви так впевнені що мені заплатили?
І цим самим Ви відлякуєте інших людей, які мають схожі проблеми з боргами і шукають вихід з ситуації.
Можливо це Вам заплатили за цей коментар, ну тоді вже і говоріть тільки про себе і свій власний досвід.
А взагалі то я особисто своєму братові, який дійсно є клієнтом цієї компанії, допомагала оплачувати дані юридичні послуги

Дуже показово, коли замість аргументів з’являються подібні емоційні коментарі з маніпуляціями на темі військових.
Повагу до захисників України не варто використовувати як інструмент для відбілювання сумнівних юридичних компаній.
Схоже більше на типовий проплачений бот-коментар, мета якого — не обговорення фактів чи якості послуг, а тиск на емоції та переведення критики в «незручну» площину.
Мені Вас дуже шкода, бо мабуть Вас часто дурили в житті, що Ви тепер не відрізняєте істину від брехні😥

Останнє редагування:
Щиро дякуємо вам за відгук і довіру.
Раді, що змогли допомогти вашому брату законно врегулювати питання з боргами навіть за умов обмеженого зв’язку.
Дякуємо вашому брату за службу та бажаємо вашій родині спокою і всього найкращого.

Розумію, чому у вас склалося таке враження. Але ми дійсно не оплачуємо коментарі люди самі діляться своїм досвідом, якщо вважають це за потрібне.

Ми не ставимо за мету нав’язувати свої послуги, а лише ділимося інформацією для тих, хто шукає можливі варіанти вирішення своїх фінансових питань.

А можете детально розповісти, як саме вам допомогли? Скільки було боргу, в яких організаціях, скільки коштувала допомога і чим закінчилось? Я так розумію, для вас домовились про лояльні умови закриття, цікаво дізнатися було/стало.

Боже який цирк.Знайшлися відразу люди яким ніби то допомогли закрити борги 🤦‍♀️горе сюжет

Боже який цирк.Знайшлися відразу люди яким ніби то допомогли закрити борги 🤦‍♀️горе сюжет
они не нашлись, они читали форум и ждали пока здесь появятся "звільнимо"))) дождались и выполнили наконец свои мечты их похвалить)

А можете детально розповісти, як саме вам допомогли? Скільки було боргу, в яких організаціях, скільки коштувала допомога і чим закінчилось? Я так розумію, для вас домовились про лояльні умови закриття, цікаво дізнатися було/стало.
Вибачте, відповісти можу, тільки в загальному контексті, тому що процедуру проходив мій брат, а не я особисто.
Можу сказати лише, що борг в нього був, з його слів десь
170 000грн., 42 кредитори в МФО, які чемністю не виділялися, а вартість послуг, індивідуальна але достатньо посильна. Щоб дізнатися точну ціну, краще подати заявку, в "ЮК ЗВІЛЬНИМО", вас безкоштовно проконсультують.

Можеш сміятися далі, але факти від цього не змінюються
Ми з вами не знайомі щоб ви переходили на ти це по перше.По друге ви дуже вчасно зʼявилися на форумі для цих не вигаданих відгуків.Але адмін просив стримуватись від хейту тому я більше не коментую бо маю до нього повагу

Ми з вами не знайомі щоб ви переходили на ти це по перше.По друге ви дуже вчасно зʼявилися на форумі для цих не вигаданих відгуків.Але адмін просив стримуватись від хейту тому я більше не коментую бо маю до нього повагу
За ти прошу вибачення, тут я не права дійсно, але це випадково, спрацювало Т9, а я побачила лише після вашого коментаря, прошу це зрозуміти

Назад
Угорі