Як перестати отримувати смс і дзвінки про рекламу

• Автор теми Автор теми Дальнобойщик 😎
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 731
Дописи
5
Реакції
11
Бали
3
Дальнобойщик 😎 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, майже все закрив, на шляху до виправлення, хочу це забути як страшний сон, після закриття всього буду морозити кредитну історію в убкі, но після того як почав все закритивати під ноль, дзвінки і смс про акції «бери, бери, бери» летять одна за одним, що модно зробити? мене це бісить *****ц! Дякую

Дальнобойщик 😎, меня тоже задолбали звонками. Предлагают постоянно.
Не понимаю я эту логику.
Если мне надо, я возьму. Но если мне не надо, от постоянных звонков я такой должен подумать "а, блин, ну, коль предлагают, значит, конечно, возьму"?))

Не понимаю я эту логику.
Если мне надо, я возьму. Но если мне не надо, от постоянных звонков я такой должен подумать "а, блин, ну, коль предлагают, значит, конечно, возьму"?))
А потом обижаются

Дальнобойщик 😎, я почала записувати з компаніями дзвінок і про це повідомляла ,говорячи що я відмовляюсь від їхній акцій знижок і т п,що вразі повторного дзвінка,я подам скаргу до НБУ!

У мене був старий Redmi, на ньому можна було блокувати СМС по заданих словах. На новому такого вже не знайшов.

Meos, І це теж як варіант комусь можливо підійде!Але тоді можна пропустити знижки з магазинів одягу ,косметики 😂

Не понимаю я эту логику.
а вдруг ты забыл? Кстати, денег в долг под огромнейший процент НАДА?

Автору - спам фильтр прям отлично работает. Я периодически захожу в него и смотрю шо там понападало.

Meos, І це теж як варіант комусь можливо підійде!Але тоді можна пропустити знижки з магазинів одягу ,косметики 😂
Заказала сегодня шейаер. Так мне магазин прислал 33 фото акционных предложений 🤣

Доброго дня, майже все закрив, на шляху до виправлення, хочу це забути як страшний сон, після закриття всього буду морозити кредитну історію в убкі, но після того як почав все закритивати під ноль, дзвінки і смс про акції «бери, бери, бери» летять одна за одним, що модно зробити? мене це бісить *****ц! Дякую
Може допомогти блокування кабінету, але не факт. Бо я заблокувала собі старфін, а вони все одно пишуть

Назад
Угорі