Як найти вихід(((

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 808

Татьяна SM

Форумчанин
Дописи
533
Реакції
210
Бали
5225
Татьяна SM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Яка була дурна що позичила в людини гроші на шараги....чого раніше сюди не потрапила....тепер на мфо забила...а людина вже пів року чекає. Як найти вихід де взяти щоб людині віддать?? Мене накрилоооо...

Яка була дурна що позичила в людини гроші на шараги....чого раніше сюди не потрапила....тепер на мфо забила...а людина вже пів року чекає. Як найти вихід де взяти щоб людині віддать?? Мене накрилоооо...
Ніде не брати, віддавайте частинами, інакше не розгребсти.

А є можливість сформулювати запитання Як заробити, щоб віддати? А не де взяти... Бо брати вже більше ніде не треба)

Главное не лезть в долги дальше, это первое. Работа есть?

А є можливість сформулювати запитання Як заробити, щоб віддати? А не де взяти... Бо брати вже більше ніде не треба)
так я ж працюю.... тільки ж вся зарплата йшла на шараги до січня місяця... один закрила в січні один рострочила на 5 місяців а це аванс прийшов так за газ заплатила бо відріжуть ...а їй вже потрібно віддати

так я ж працюю.... тільки ж вся зарплата йшла на шараги до січня місяця... один закрила в січні один рострочила на 5 місяців а це аванс прийшов так за газ заплатила бо відріжуть ...а їй вже потрібно віддати
Спробуйте розповісти все як є... Без страху. І вийдете на нові умови повернення.

Не може, а домовитесь! Більше впевненості. Не обіцяйте неможливого і все буде добре ?
Успіхів.
дякую. але я їй вже пообіцяла що все віддам...тепер такий попандос...стидно капець...така людина мене підтримала а я так підвела...аж ревіть хочеться

дякую. але я їй вже пообіцяла що все віддам...тепер такий попандос...стидно капець...така людина мене підтримала а я так підвела...аж ревіть хочеться
Як хочеться, то поревіть... А тоді вмийтеся і зробіть що треба.

В житті різне буває,головне не опускати руки. Колись це все залишиться в минулому.

Назад
Угорі