Як написати або де взяти заяву щоб розблокувати рахунки

• Автор теми Автор теми igor12303
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

igor12303

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
0
Бали
276
igor12303 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, скажіть в мене є виконавче провадження на суму 15760 грн і всі рахунки заблоковані в одному банку так я користуюсь одним банком ПриватБанк. Я інвалід 2 групи і є соціальна виплата і також я знедавна працюю офіційно на заводі чи можна зняти арешт з рахунків зарплатної та для виплат ? Та як написати заяву і куди її надіслати щоб розблокували єслі це можливо.

Так це можливо, отримувати кошти на одному з вибраних Вами банків в сумі 2-х мінімальних заробітних плат. Відправити документи можно як Укрпоштой (рекомендованим листом) так і на електронну пошту виконавцю. Якщо відправляєте електронного листа, то потрібно його підписати теж.

Ось посилання, на зразок заяви. Заява - ЗАЯВА про визначення іншого поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій

Так це можливо, отримувати кошти на одному з вибраних Вами банків в сумі 2-х мінімальних заробітних плат. Відправити документи можно як Укрпоштой (рекомендованим листом) так і на електронну пошту виконавцю. Якщо відправляєте електронного листа, то потрібно його підписати теж.

Ось посилання, на зразок заяви. Заява - ЗАЯВА про визначення іншого поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій
Там потрібно оплатити, можете мені на електронну адресу скинути ?

Можете надіслати на електронну адресу ?

Можете надіслати на електронну адресу ?
Вас чи Вашому виконавцю?

Там потрібно оплатити, можете мені на електронну адресу скинути ?
Нічого платити не потрібно. Це безкоштовно. Де Ви таке побачили що потрібно платити?

Вас чи Вашому виконавцю?

Нічого платити не потрібно. Це безкоштовно. Де Ви таке побачили що потрібно платити?
мені потрібно оплатити так як я гість на форумі

Ось
igor12303, скачати будь-який документ з цього розділу можуть лише користувачі, які мають статус "Форумчанин" і вище.​

Форумчанин с 10 сообщений, вот, можно скачивать :)

а якщо рекомендаваним листом надсилати заяву , то скільки часу займе розблокування видаткового рахунку і чи може виконавець взагалі її проігнорити?

А якщо прийде на карту премія у сумі з зарплатою більше двох мінімальних заробітних плат,то решта піде виконавцю? Чи залишиться на рахунку і можна буде зняти пізніше

А якщо прийде на карту премія у сумі з зарплатою більше двох мінімальних заробітних плат,то решта піде виконавцю? Чи залишиться на рахунку і можна буде зняти пізніше
решта або лишиться на рахунку, або якщо виконавець подасть вимогу в банк то спишуть

решта або лишиться на рахунку, або якщо виконавець подасть вимогу в банк то спишуть
А вот где пенсию по инвалидности получаю они не имеют права заблокировать ? Я буду получать ?

Права не имеют но часто-густо блокируют и надо доказывать, что карта для социальных выплат

Якщо я особисто напишу і відправлю за вашим зразком чи буде результат (заблокували все а хочу розблокувати зарплатну карту).
Чи краще і звернутися до адвоката чи юриста?

Дуже Щиро Дякую 🤗 Вам за зразок заяви в антиколекторі і за консультацію безкоштовну.
Поїхала з заявою до виконавця і через 2 хв.рахунок був розблокований.
Дуже -дуже-дуже вам вдячна🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗.

Дуже Щиро Дякую 🤗 Вам за зразок заяви в антиколекторі і за консультацію безкоштовну.
Поїхала з заявою до виконавця і через 2 хв.рахунок був розблокований.
Дуже -дуже-дуже вам вдячна🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗.
Будьте здорові. Бережіть себе та своїх близьких 🫶

Если я хочу на карточку получать, они не имеют права заблокировать ? Я буду ее получать ?
На карту сейчас приходит только соц. выплата, но все равно заблокировали и все равно снимают все с карты.

Назад
Угорі