Як налаштувати себе на віддачу боргів?

Пішли просрочки по всіх мфо. Активно бомблять Швидко воші і Банани. Також просрочка по Аванс кредит, Зекредіт, Клік, нові кредити. Клік шле смс що я їх підвів))
На телефоні труколлер, то пофіг. План такий: як вже пішли просрочки, то чекати по максимуму вигідних пропозицій і сплачувати через пару місяців. Бо наразі коштів на кредити немає. Тим більше що просив не давати мені, бо граю і можу не віддати.

Останнє редагування:
Судячи, з усього, простішого рішення не буває:
1. До вечора знайти 40k нашими.
2. Усе поставити на гол Осасуни у ворота Барселони (коефіцієнт в районі 2,3).
3. Profit!
4. У разі фейла з пунктом 3 повторити запис у щоденнику із відповідними фінансовими коригуваннями та змінити нік на "Осасуна".

Писи. Прохання не сприймати як дієву інструкцію)))
Осасуна доречі програла 1-0 =DDDD
Сорі за офтоп))

Останнє редагування:
чекаю поки розморозять ПаріМатч, у мене там 5к зависло))
Тут важко сказати. Зазвичай БК, що поважає власну репутацію та своїх клієнтів, при виході з певного ринку першим чином у будь-який спосіб розраховується саме з клієнтами. Проте, паріматч до вищезгаданих не відноситься. Тому залишається "слідкувати за рекламою" та сподіватися.

Тут важко сказати. Зазвичай БК, що поважає власну репутацію та своїх клієнтів, при виході з певного ринку першим чином у будь-який спосіб розраховується саме з клієнтами. Проте, паріматч до вищезгаданих не відноситься. Тому залишається "слідкувати за рекламою" та сподіватися.
Слідкую за петицією яку подали на сайті президента, уже зібрали 20470 із 25000, до кінця 36 днів, думаю за цей не проблемно знайти 4530 голосів))
Чим закінчиться ця історія з ПМ: на мою думку президент їх допустить до діяльності, але лише на його умовах ну і звісно вони заплатять штраф ну чи пару лямів у державну казну)))

Чим закінчиться ця історія з ПМ: на мою думку президент їх допустить до діяльності, але лише на його умовах ну і звісно вони заплатять штраф ну чи пару лямів у державну казну)))
Без жодного розуміння. Особисто я за те, щоб саме цих прикрили, тому що єдина опосередкована користь від них - це збільшення підписників нашого форуму) Та вони вже й позвільняли всіх з тиждень тому. Але нехай розраховуються. Треба на них зусилля різних преміум коллект кондоміум інвест направити, оце буде Alien vs Predator))

Назад
Угорі