Як налаштувати себе на віддачу боргів?

В том і проблема. Я заплату теж міг програти за вечір. Але віддавати мфо це прям щось нереальне для мене ..

А що змінює те що я за кордоном? Все те само. Родичі то в мене вдома. Геть не бачу різниці. Це якби я на все забив, то так можна було б викинути сімку і жити тут собі навіть не перейматися..а так скоро почнеться, в мене мама гірше колектора .

А яка різниця ЄС чи не ЄС? Планую, але кажу ж що важко себе переломити. З часом все поверну

Так і планую, починати через декілька місяців гасити по акціям, але свої зароблені жаль віддавати, хоч і розумієш що сам таке наробив і вигрібати теж маю сам.
Тоді стимулом нехай буде те ,щоб мамі не дзвонили. В моєму випадку стимулом була офіційна робота і те, що я хочу мати в майбутньому майно

Працюй. Працюй без вихідних, бери максимальні зміни, щоб не було ніяких думок, крім роботи і віддачі боргів
Я так і роблю зараз, ось тільки з підробіток прийшов. Але думка про те що знову почнуть дзвонить не дає спокою..не можу нормально працювати, в голові тільки це, і що доведеться знову все розказувати..
От чесно ну аж смішно.Програти не шкода,а МФО закрити шкода))
Я вам уже писала...
Зав'язуйте з грою,не шукайте легких грошей...
Якщо багато вільного часу,і ви не можете себе контролювати,знайдіть ще підробіток.
Я вже не граю зараз, але думки про те що вже зроблено не дають спокою, що недавно все було добре, а зараз повна дупа..

Я так і роблю зараз, ось тільки з підробіток прийшов. Але думка про те що знову почнуть дзвонить не дає спокою..не можу нормально працювати, в голові тільки це, і що доведеться знову все розказувати..

Я вже не граю зараз, але думки про те що вже зроблено не дають спокою, що недавно все було добре, а зараз повна дупа..
Ви ніяк не зможете на тих калів вплинути...краще змінити своє відношення до ситуації. Від того , що хтось там вдома влаштує скандал, у вас зайві мільйони не появляться

Ви ніяк не зможете на тих калів вплинути...краще змінити своє відношення до ситуації. Від того , що хтось там вдома влаштує скандал, у вас зайві мільйони не появляться
Це правда. Краще всього то забити на все те..я вже навіть думав вдома поскандалити щоб не дзвонили до мене та не псували один одному настрій. Я вже це проходив. Коли на тебе починають з усіх сторін тиснути, то це в 90% повертає в гру, тому що перекреслює всі старання, і ти починаєш думати що зараз іншого виходу немає аніж спробувати вирішити це швидко, щоб скинути цей весь тягар. Так було і не раз, я працював, по трохи віддавав, а головне що не грав. Потім черговий дзвінок матері, починає на мене тиснути і я здаюся, не витримую того, починаю знову грати..це мабуть основна причина повернення в гру, коли ти про це вже наче й забув, і по трохи починаєш вже вигрібати, і тут бац...
Наче все добре, не граю, весь вільний час в роботі, гроші по трохи надходять, і тут знову дзвінок, скандали, я в грі..

Це правда. Краще всього то забити на все те..я вже навіть думав вдома поскандалити щоб не дзвонили до мене та не псували один одному настрій. Я вже це проходив. Коли на тебе починають з усіх сторін тиснути, то це в 90% повертає в гру, тому що перекреслює всі старання, і ти починаєш думати що зараз іншого виходу немає аніж спробувати вирішити це швидко, щоб скинути цей весь тягар. Так було і не раз, я працював, по трохи віддавав, а головне що не грав. Потім черговий дзвінок матері, починає на мене тиснути і я здаюся, не витримую того, починаю знову грати..це мабуть основна причина повернення в гру, коли ти про це вже наче й забув, і по трохи починаєш вже вигрібати, і тут бац...

Наче все добре, не граю, весь вільний час в роботі, гроші по трохи надходять, і тут знову дзвінок, скандали, я в грі..
Гру треба чимось замінити. Робота,жінки,хоббі... Вигадайте щось,що для Вас прийнятне

якщо хотілось легких грошей , навіщо було грати, можна було просто, брати кредити в мфо, перший раз я примудрився набратись 20 мфо. Родичи допомогли їх закрити, но вмене була кредитна хвороба, за півтора року я знов набрався, на цей раз 15. У всіх нас є залежність. Ми повині самі це зрозуміти в своїй голові. Батькі в перший раз мені допомогли не кричали не було нотацій
Не читали моралі. Лише сказали думай синок як будеш жити далі.
Но тоді я не поняв. Зараз поняв.
Но тепер з цими проблемами я повинен справиться сам. Бо перший раз я легко отделалца.

Ось,порада дійсно людини,яка хоче щось змінити....
Ви молодець.
Таким способом в мене кредити закриваються дуже швидко. 1 кредит -1-2 тижні.
Тобто з тим що зарплату треба віддати,ви миритись не хочете.Бо заробили власними руками)
А те,що гроші берете в МФО і граєте,це для вас норма?????
Вам з грою треба зав'язати і купа проблем сама щезне.
ну відверто, я сам трохи граю, але знаю межу, веду зошит, і в - себе не загоняю. Програв так програв.. Ну як програв, в 0 вивів, і то добре. Якийсь + буде за місяць - ткж добре.

Не кажу, що грати це добре, але грати потрібно з розумом.

якщо хотілось легких грошей , навіщо було грати, можна було просто, брати кредити в мфо, перший раз я примудрився набратись 20 мфо. Родичи допомогли їх закрити, но вмене була кредитна хвороба, за півтора року я знов набрався, на цей раз 15. У всіх нас є залежність. Ми повині самі це зрозуміти в своїй голові. Батькі в перший раз мені допомогли не кричали не було нотацій
Не читали моралі. Лише сказали думай синок як будеш жити далі.
Но тоді я не поняв. Зараз поняв.
Но тепер з цими проблемами я повинен справиться сам. Бо перший раз я легко отделалца.
В тому й проблема, що азарт взяв верх і я грав на гроші мфо. Всі проблеми через це. Я на життя ніколи не брав в мфо, сам по собі економний дуже. Але як починаю грати то все в трубу.
Так, якщо за тебе закривають то це до хорошого не призведе, на собі це відчув.
А зараз знають що ти знову вліз?
Гру треба чимось замінити. Робота,жінки,хоббі... Вигадайте щось,що для Вас прийнятне
Це так, але це не змінює кардинально нічого. Все в голові. Ця залежність вміє чекати. Не буде так в житті що постійно зайнятий чимось. Якось було що так себе завантажив по максимуму, всеодно приходив вночі з роботи і міг грати.

В тому й проблема, що азарт взяв верх і я грав на гроші мфо. Всі проблеми через це. Я на життя ніколи не брав в мфо, сам по собі економний дуже. Але як починаю грати то все в трубу.
Так, якщо за тебе закривають то це до хорошого не призведе, на собі це відчув.
А зараз знають що ти знову вліз?

Це так, але це не змінює кардинально нічого. Все в голові. Ця залежність вміє чекати. Не буде так в житті що постійно зайнятий чимось. Якось було що так себе завантажив по максимуму, всеодно приходив вночі з роботи і міг грати.
Зміниться джерело адреналіну на менш небезпечне. Хоча жінки теж доведуть до цугундера

В якісь мірі ,обдумати що я робив не так в минулому, і знайти для себе нові ціності життя, допомогла війна.
Дасть Бог ми це переживемо і внас у всіх все буде добре. А цей сайт стане як Фейсбук просто для спілкуваня.!!

В якісь мірі ,обдумати що я робив не так в минулому, і знайти для себе нові ціності життя, допомогла війна.
Дасть Бог ми це переживемо і внас у всіх все буде добре. А цей сайт стане як Фейсбук просто для спілкуваня.!!
Так, колись наступить цей день і все буде добре, дуже в це вірю)

Доброго дня. В минулих темах писав, що маю ігрову залежність. Вже багато років брав позики, вчасно не віддавав, потім якось знаходилися кошти і гасив. Допомагали родичі або вдавалося виграти і віддати. Але ось буквально 2 тижні тому, знову набрав 6 мфо, загальна сума без % 50к. Готуюся до просрочок, тому що іншого варіанту не бачу. Відігратися не вийшло. Прошу поради, як прийняти втрату цих грошей? Не можу прийняти той факт, що тепер доведеться працювати пів року, а то і більше щоб віддати. Бо потрібно ще платити за квартиру і на життя щось лишати. От просто не можу з цим змиритися, що половину зп віддавати на кредити. Я за кордоном, але зп не така велика щоб за місяць - два з цим розгребтися. Розумію що відіграти вже не вийде, ще більше себе закопаю, але і не можу змиритися з тим що тепер доведеться свої віддавати.. Як ви з цим справлялися?
Батько бив не за то, шо син грав, а за то, шо відігравався.

Правда, ти ж знаєш відповіді на свої питання? Ну знаєш, так?
З чого треба почати? ПЕРЕСТАТИ ГРАТИ! Я тобі це не в перше пишу, а від тебе були відмовки.
А що треба зробити, щоб перестати грати?

0. Порахувати свій баланс ставок. За весь час. І якщо, побачивши мінус, в тебе не виникне думки "Ну ніх**я собі", то справи дуже і дуже кепські.
1. Заблокувати себе на всіх БК. Зареєструватись. Верифікуватись. Заблокуватись. Все. Щоб навіть не було можливості грати.
2. Зпорожнювати карткові рахунки одразу після того, як приходить дохід. Прийшов - одягнувся, пішов, зняв кошти. А краще поміняв на валюту
3. Загрузити себе роботою/справами, щоб не було можливості думати про ставки

Зроби ці прості кроки і все стане гуд. Це я тобі зі свого досвіду пишу.
Але якщо ти будеш тільки відмазки шукати і, перепрошую, нити (а ці теми саме як ниття виглядають), то нічого не зміниться.

З чого треба почати? ПЕРЕСТАТИ ГРАТИ! Я тобі це не в перше пишу, а від тебе були відмовки.

0. Порахувати свій баланс ставок. За весь час. І якщо, побачивши мінус, в тебе не виникне думки "Ну ніх**я собі", то справи дуже і дуже кепські.
1. Заблокувати себе на всіх БК. Зареєструватись. Верифікуватись. Заблокуватись. Все. Щоб навіть не було можливості грати.
2. Зпорожнювати карткові рахунки одразу після того, як приходить дохід. Прийшов - одягнувся, пішов, зняв кошти. А краще поміняв на валюту

Але якщо ти будеш тільки відмазки шукати і, перепрошую, нити (а ці теми саме як ниття виглядають), то нічого не зміниться.
Я це все розумію і можу так зробити, але проблема в тому чи на довго. Як писав раніше, це до перших дзвінків з дому, почнеться тиск зі сторони батьків, почнеться гра, вже неодноразово так було. Я хз чому, але в такі моменти мені стає дуже хреново, і знову хочеш легко вирішити питання...

Ти ж розумієш, що як висять мфо, це постійно буде нагадувати що можна спробувати швидше вирішити проблеми. Хоча саме через це ті мфо і набрав..

Знову відмовки. Причини не робити, не закривати. Про що ще з тобою можна балакати? Ти замість того, щоб робити розводиш демагогію.

Знову відмовки. Причини не робити, не закривати. Про що ще з тобою можна балакати? Ти замість того, щоб робити розводиш демагогію.
Може й так. Я за те що психологічно тяжко. Я не боюся тяжкої роботи чи працювати без вихідних, я так працював не один місяць. За те що не можу сконцентрувати увагу на роботі коли постійно вдома на тебе тиснуть, типу що нам дзвонять колектори, що давай вирішуй з ними. От що в такому випадку робити?
І саме через це я знову заходжу в гру..

І саме через це я знову заходжу в гру..
Судячи, з усього, простішого рішення не буває:
1. До вечора знайти 40k нашими.
2. Усе поставити на гол Осасуни у ворота Барселони (коефіцієнт в районі 2,3).
3. Profit!
4. У разі фейла з пунктом 3 повторити запис у щоденнику із відповідними фінансовими коригуваннями та змінити нік на "Осасуна".

Писи. Прохання не сприймати як дієву інструкцію)))

Судячи, з усього, простішого рішення не буває:
1. До вечора знайти 40k нашими.
2. Усе поставити на гол Осасуни у ворота Барселони (коефіцієнт в районі 2,3).
3. Profit!
4. У разі фейла з пунктом 3 повторити запис у щоденнику із відповідними фінансовими коригуваннями та змінити нік на "Осасуна".

Писи. Прохання не сприймати як дієву інструкцію)))
Ну-ну, знаємо чим це закінчиться)

Назад
Угорі