Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нічого ви не зробите.Змініть мамі номер,або встановіть антиспам.Пішли в мене прострочки по МФО, я в режимі сніжинки , почали дзвонити до мами. Як їх наказати , за те, що дзвонять до третіх осіб і вимагають кошти? Дякую
есть ещё вариант записать особо доставучих, и не закрывать их вообще) у меня из своих уже есть парочка на примете) маме установить truecaller в режим только телефонная книга и переадрес при занято куданибудь на несуществующий номер, вот и всёПішли в мене прострочки по МФО, я в режимі сніжинки , почали дзвонити до мами. Як їх наказати , за те, що дзвонять до третіх осіб і вимагають кошти? Дякую
Шо ж ви там писали???Я писала у кібер поліцію , приїхали на слідуючий день ) захищати ( з автоматами )
ну например, вымогательство, нарушение нового закона как его там 41что-то там, угрозы здоровью... перечитав их смс и послушав там хватит что написать)Шо ж ви там писали???
Дала усі номери хто писав , звонив , вайбер скріни ( не мої , сімьї )Шо ж ви там писали???
Сказала сусідам щоб теж написали , показала приклад ) бачили як міліція приїздила ) можна було нам усім до шараг завітати ))Шо ж ви там писали???
Я це розумію,що написати є що.Але що приїздили ще не чула і не бачила.ну например, вымогательство, нарушение нового закона как его там 41что-то там, угрозы здоровью... перечитав их смс и послушав там хватит что написать)
Так , вони зразу передають поліції по місцюЯ це розумію,що написати є що.Але що приїздили ще не чула і не бачила.
Передавать,то передают..Но чтобы приезжали с автоматами впервые слышу.Так , вони зразу передають поліції по місцю
Не нагадуйте.Бо щас почнеться?
???Не нагадуйте.Бо щас почнеться?
Я тебя очень прошу...)Ну не упоминай это слово-петиции

Не, было на форуме. К девушке приезжали, как её, вроде Блонда.Передавать,то передают..Но чтобы приезжали с автоматами впервые слышу.
Десятому заказати щоб не брав у них кредитівЯк їх наказати
ПропустилаНе, было на форуме. К девушке приезжали, как её, вроде Блонда.
Блонда говоришь?Хм..Хоть кому то повезло)