Як наказати МФО

• Автор теми Автор теми Iruna0721
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 886

Iruna0721

Форумчанин
Дописи
217
Реакції
121
Бали
913
Iruna0721 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пішли в мене прострочки по МФО, я в режимі сніжинки , почали дзвонити до мами. Як їх наказати , за те, що дзвонять до третіх осіб і вимагають кошти? Дякую

Пішли в мене прострочки по МФО, я в режимі сніжинки , почали дзвонити до мами. Як їх наказати , за те, що дзвонять до третіх осіб і вимагають кошти? Дякую
Нічого ви не зробите.Змініть мамі номер,або встановіть антиспам.

Пишіть скарги в кіберполіцію, телефонуйте на урядову лінію, можливо трохи допоможе

есть ещё вариант записать особо доставучих, и не закрывать их вообще) у меня из своих уже есть парочка на примете) маме установить truecaller в режим только телефонная книга и переадрес при занято куданибудь на несуществующий номер, вот и всё

Я писала у кібер поліцію , приїхали на слідуючий день ) захищати ( з автоматами )

Писала шо погрожують розправою

Вкладення

• 6F89A778-8A0A-4F9F-8F62-A3122453C8E3.webp
    6F89A778-8A0A-4F9F-8F62-A3122453C8E3.webp
    74.6 Кб · Перегляди: 48
Шо ж ви там писали???
Дала усі номери хто писав , звонив , вайбер скріни ( не мої , сімьї )
Шо ж ви там писали???
Сказала сусідам щоб теж написали , показала приклад ) бачили як міліція приїздила ) можна було нам усім до шараг завітати ))

ну например, вымогательство, нарушение нового закона как его там 41что-то там, угрозы здоровью... перечитав их смс и послушав там хватит что написать)
Я це розумію,що написати є що.Але що приїздили ще не чула і не бачила.

Назад
Угорі