⚖️ Як ми виграли суд в ФК "ЕЙС", повна перемога над колекторами.

• Автор теми Автор теми Євгеній Ш.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 0
  • Перегляди Перегляди 24

Євгеній Ш.

Читач
Дописи
1
Реакції
1
Бали
278
Євгеній Ш. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий час,всім ,хотів би поділитися своїм досвідом боротьби з колекторами,і висловити подяку за допомогу і позитивний результат Калініну Сергію Костянтиновичу та його команді.
На весні прийшло повідомлення на електронну пошту що до позову від ФК"ЕЙС" на загальну суму 80 000 тис.з яких тіло кредиту було лише 9 500 я був шокований сумою нарахованих процентів.На моє щастя в мене залишився номер Сергія Костянтиновича,я колись звертався до нього по допомогу, він оперативно відреагував, вивчивши справу визначив напрямки нашого захисту,що дало змогу заспокоїтися,та надіятись на позитивний результат.Але сталося не очікуване,не зважаючи на змістовні та законні доводи суд першої інстанції повністю задовільнив вимоги позивача.
Це для мене було шоком,але Сергій Костянтинович Калінін заспокоїв,і відразу запропонував подавати апеляцію, подавши скаргу ми почали очікувати на результат,який виявився вартим наших очікувань, апеляційний суд повністю скасував рішення суду першої інстанції,а також прийняв рішення про компенсацію витрат на юридичну допомогу та судового збору на мою користь,я був приємно вражений.
Підсумовуючи викладене хочу ще раз по дякувати Калініну Сергію Костянтиновичу та його команді,і звісно рекомендую його як одного з найкращих фахівців в своїй справі, який бореться за результат до кінця.

Назад
Угорі