Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Навіщо туда заходити?Як можна зайти в лічний кабінет без пітвердженням номера,Е-Гроші.
Дивитися хочу скільки я йм переплатилаНавіщо туда заходити?
І,що це дасть?По
Дивитися хочу скільки я йм переплатила
Без смс,Ви не зайдете.Якщо зайдете,вони це проб'ють і почнеться новий трешшЧи соглашатись на йхні умови чи ще трішки почекати
Вони і так сьогодні начили новий треш,до мужа дісталися у вайбері.Комусь там продали мій кредит а тепер зай....,cykuБез смс,Ви не зайдете.Якщо зайдете,вони це проб'ють і почнеться новий трешш
Нехай муж в блок їхВон
Вони і так сьогодні начили новий треш,до мужа дісталися у вайбері.Комусь там продали мій кредит а тепер зай....,cyku
Так муж і хоче заплатити йм мій кредит,а я не хочу я і так йм багато переплатилаНехай муж в блок їх
Поговоріть з ним.Поясніть,що це кошти на вітер.Краще нехай Вам за ці кошти щось купить.Так муж і хоче заплатити йм мій кредит,а я не хочу я і так йм багато переплатила
Та я вже зай.....,йому обясняти.Каже муж тіпа прийдуть опишуть все майно що у нас е,а я йому кажу що ніхто не прийде бо я даже тута возля цей хати не приписана і хата на його маміПоговоріть з ним.Поясніть,що це кошти на вітер.Краще нехай Вам за ці кошти щось купить.
Запропонуйте йому консультацію юриста.Тільки нормального.Та я вже зай.....,йому обясняти.Каже муж тіпа прийдуть опишуть все майно що у нас е,а я йому кажу що ніхто не прийде бо я даже тута возля цей хати не приписана і хата на його мамі
Обясняв йому адвокат що вони нічого не зроблять,а він упертий як баранЗапропонуйте йому консультацію юриста.Тільки нормального.
Нехай краще з цієї сумми,відкладе на юриста,в випадку Іін,або суду,а на остальні Вас побалує.Обясняв йому адвокат що вони нічого не зроблять,а він упертий як баран
МабутьЗапропонуйте йому консультацію юриста.Тільки нормального.
Mprodan, В Є-гроші забаганки ого-гооооо.Він готовий,їх оплачувати?
Дякую Вам за підтримку????Запропонуйте йому консультацію юриста.Тільки нормального.
Mprodan, В Є-гроші забаганки ого-гооооо.Він готовий,їх оплачувати?
Нехай краще з цієї сумми,відкладе на юриста,в випадку Іін,або суду,а на остальні Вас побалує.
Немає за що.Але якось вплиньте,щоб він неплатив такої сумми.Якщо дуже хоче,потерпіть,можливо самі будуть тіло клянчити.Мабуть
Мабуть
Дякую Вам за підтримку????