Як краще зробити?

• Автор теми Автор теми Johnny Parker
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 840
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Johnny Parker

Читач
Дописи
8
Реакції
5
Бали
1760
Johnny Parker не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація така. Тато має кредит на 5к у швидко грошах і 2 кредити (2к + 1к) в готівочці. Там по строках вже більше року точно, якийсь 1 навіть більше 2 років прострочка. Вже майже перестали дзвонити, але тут раптом татові таки захотілося закрити то все діло. Він хоче йти в кожну шарагу на відділення і там домовлятися, ще думав за реструктуризацію (готівочка взагалі чи з неба суму рахує чи що, з 3к в сумі в кабінеті висить більше 30к, швидкогроші біля 10к). Я щось не думаю, що це найкраща ідея. Думаю краще чекати якогось смс, що от можна за стільки от закрити. Тато казав, що від швидко грошей була декілька місяців тому смс, що можна закрити 5к за 6400. Але тоді ні грошей, ні бажання не було. Від готівочки ніби взагалі нічо не приходило, хіба всяка макулатура на укрпошту, і то це вже давно було. Що порадите зробити?

Рішення
Ситуація така. Тато має кредит на 5к у швидко грошах і 2 кредити (2к + 1к) в готівочці. Там по строках вже більше року точно, якийсь 1 навіть більше 2 років прострочка. Вже майже перестали дзвонити, але тут раптом татові таки захотілося закрити то все діло. Він хоче йти в кожну шарагу на відділення і там домовлятися, ще думав за реструктуризацію (готівочка взагалі чи з неба суму рахує чи що, з 3к в сумі в кабінеті висить більше 30к, швидкогроші біля 10к). Я щось не думаю, що це найкраща ідея. Думаю краще чекати якогось смс, що от можна за стільки от закрити. Тато казав, що від швидко грошей була декілька місяців тому смс, що можна закрити 5к за 6400. Але тоді ні грошей, ні бажання не було. Від готівочки ніби взагалі нічо не...
Ситуація така. Тато має кредит на 5к у швидко грошах і 2 кредити (2к + 1к) в готівочці. Там по строках вже більше року точно, якийсь 1 навіть більше 2 років прострочка. Вже майже перестали дзвонити, але тут раптом татові таки захотілося закрити то все діло. Він хоче йти в кожну шарагу на відділення і там домовлятися, ще думав за реструктуризацію (готівочка взагалі чи з неба суму рахує чи що, з 3к в сумі в кабінеті висить більше 30к, швидкогроші біля 10к). Я щось не думаю, що це найкраща ідея. Думаю краще чекати якогось смс, що от можна за стільки от закрити. Тато казав, що від швидко грошей була декілька місяців тому смс, що можна закрити 5к за 6400. Але тоді ні грошей, ні бажання не було. Від готівочки ніби взагалі нічо не приходило, хіба всяка макулатура на укрпошту, і то це вже давно було. Що порадите зробити?
Я бы связалась с ними сама. Спросить "есть чё по нормальным предложениям"?
Нет-гуляйте лесом.
Есть - заплатить.

В плані подзвонити їм чи дійсно сходити в турне по шарагах?
Зачем обхаживать?
Я так понимаю, он хочет на отделение, чтобы были какие-то подтверждения оплат. Но узнать-то по телефону проще, а потом уже идти, если что.
И поговорите с ним, чтобы не платил их влажные фантазии, а то зачешут с 3х косарей 30ку платить :(

Зачем обхаживать?
Я так понимаю, он хочет на отделение, чтобы были какие-то подтверждения оплат. Но узнать-то по телефону проще, а потом уже идти, если что.
И поговорите с ним, чтобы не платил их влажные фантазии, а то зачешут с 3х косарей 30ку платить :(
І ще таке питання. Зможуть вони піти на поступки, якщо їм сказати, що можу оплатити сьогодні? Я би міг татові позичити, якщо так дійсно менша сума буде. Ну але ясна річ не якісь там міфічні суми. Максимум тіло + відсотки перед прострочкою. Як от та смс, що з 5к - 6400, це ще адекватно принаймні

Пусть отец подождет.ШГ сами предложат закрыть займ за тело.Смс или звонком.Не нужно никуда идти.Готивочка ,там потуже......но я бы не спешила.

Johnny Parker, я считаю, что можно звонить и договариваться за оплату тел. При этом, требовать гарантийное письмо, и только потом идти на отделение.

І ще таке питання. Зможуть вони піти на поступки, якщо їм сказати, що можу оплатити сьогодні? Я би міг татові позичити, якщо так дійсно менша сума буде. Ну але ясна річ не якісь там міфічні суми. Максимум тіло + відсотки перед прострочкою. Як от та смс, що з 5к - 6400, це ще адекватно принаймні
Зачем?Лучше позже,но оплатить лишь тело.

по готивке могу сказать что периодически они предлагают тело а в последний раз очень интересным и своеобразным способом хотели и того меньше.....

Окей, всім дякую за відповіді, скажу хай пробує дзвонити, а як не вийде за якусь адекватну суму домовитися, краще забити і чекати пропозицій вже від них.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі