Як і де взяти кредит не 50-60 тисяч гривень, а тисяч 200-300?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
На форумі ніхто не підкаже , як взяти кредит і не віддавати

Чому не віддавати? Віддавати звісно. За умови, що багато відсотків не буде нараховано. Ну і взагалі, щоб все по чесному було. Може після війны захочеться повернуться в Україну, за умови, звичайно, що тут пенсія нормальна мені світитиме, а не 3400 грн.
А скільки на вашу думку має світити вам пенсія? Якщо у вас заробітня плата 12 тис?

А скільки на вашу думку має світити вам пенсія?

Не менше 120000 хотілося б, але бажано більше. Якщо ні, то мені особисто така держава не потрібна. Продам хату з машинами, заберу котів, поїду до Словаччини, і там залишусь назавжди.

На форумі ніхто не підкаже , як взяти кредит і не віддавати

Я згоден віддати. Мені б із країни виїхати зараз, а не чекаючи свого шістидесятиріччя. До шістидесятиріччя тут ще доживи спробуй.

Не менше 120000 хотілося б, але бажано більше. Якщо ні, то мені особисто така держава не потрібна. Продам хату з машинами, заберу котів, поїду до Словаччини, і там залишусь назавжди.
Щоб стільки отримувати потрібно в цю державу щось приносити! І держава нікому нічого не винна!

Я згоден віддати. Мені б із країни виїхати зараз, а не чекаючи свого шістидесятиріччя. До шістидесятиріччя тут ще доживи спробуй.
А що ви тоді від нас хочете? Йдете в будь- який банк і подаєте заявку

Йдете в будь- який банк і подаєте заявку

Порада в який банк сходити. Мені вже порадили Sense Bank, але там дають 30 тисяч. Але я ще там рахунок не відкривав собі. А в моєму 60 дають, 30 і так зараз ще кредитний ліміт. А потрібно 200-300.

або буди суддею там 100т пенсія, тільки за що такі привілегії

Перепрошую, помилився з нуликом. Не 120 тисяч, а 12 тисяч в місяць пенсії було б нормально та адекватно.

Чому не віддавати? Віддавати звісно. За умови, що багато відсотків не буде нараховано. Ну і взагалі, щоб все по чесному було. Може після війны захочеться повернуться в Україну, за умови, звичайно, що тут пенсія нормальна мені світитиме, а не 3400 грн.
Не бачив в жодному договорі, щоб було написано про повернення "за умови"

Маю намір взяти кредит 50-60 тисяч гривень, щоб виїхати з України до Словаччини. За дозвіл на виїзд через систему "Шлях" зараз корумповані прикордонники та члени із сімей просять 20000 грн. 30-40 тисяч гривень, що залишилися, вважаю, що вистачить для того, щоб закріпитися на новому місці. Але хотілося б взяти більше грошей... Мало що може бути. Питання наступне: як і де взяти кредит не 50-60 тисяч гривень, а тисяч 200-300? Раніше кредитів не брав узагалі, за винятком покупки смартфона з оплатою частинами. Останні два роки працював, з офіційними зарплатами та преміями, в середньому 12 500 виходило. На мене записано газифіковану хату в селі (5 км. від "нового" райцентру) та два автомобілі ZAZ Sens, один з яких не на ходу (донор).
Форум не для того щоб шукати новий кредит, тут вам пораду не дадуть.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі