Як грамотно закрити борги з мінімальними затратами (((

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 3K

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!!! Мені дуже не приємна ця вся ситуація з боргами хоть це виключно моя вина! Ігнорувати їх далі немає сили так як МФО створюють дуже не зручну ситуацію для близькиХ сусідів та просто людей які не мають до цього відношення
Дуже прошу підскажіть мені як почати діяти щоб позбутися цієї проблеми! Страшна депресія вже(((

Варіантів обмаль.
Або забити на них, або віднести купку купюр і запхати їх в зелений ящик який зветься айбокс.

Грамотно, з мінімальними затратами їх можна закрити лише ігноруючи. Терпіть. Місяця з 4-5 піде на спад

Варіантів обмаль.
Або забити на них, або віднести купку купюр і запхати їх в зелений ящик який зветься айбокс.
Якби ті купюри були це б не була проблема(((
Грамотно, з мінімальними затратами їх можна закрити лише ігноруючи. Терпіть. Місяця з 4-5 піде на спад
Та то вже 4 місяці( а на спад це як ви маєте на увазі? Припиняться дзвінки і листи?

Ви теж потрапили в цю кабалу?(
Тогда о чем можно говорить?
Просто навіть якщо позичати це не підйомні суми(

Всім привіт!!! Мені дуже не приємна ця вся ситуація з боргами хоть це виключно моя вина! Ігнорувати їх далі немає сили так як МФО створюють дуже не зручну ситуацію для близькиХ сусідів та просто людей які не мають до цього відношення
Дуже прошу підскажіть мені як почати діяти щоб позбутися цієї проблеми! Страшна депресія вже(((
Самое первое,взять себя в руки,хотя это тяжело,сама была в такой ситуации,и до сих пор нахожусь,включить режим ,,снежинка,,вообще с ними не общаться,игнор полный.Поговорить с близкими,да,это тяжело,но потом становиться немного легче,и жить дальше!!!!

Самое первое,взять себя в руки,хотя это тяжело,сама была в такой ситуации,и до сих пор нахожусь,включить режим ,,снежинка,,вообще с ними не общаться,игнор полный.Поговорить с близкими,да,это тяжело,но потом становиться немного легче,и жить дальше!!!!
Скажіть будь ласка які самі гірші наслідки з цього були?
сколько по времени длиться?
4 місяці десь

Ви теж потрапили в цю кабалу?(

Просто навіть якщо позичати це не підйомні суми(
Тут всі в цій кабалі. Позичити не здумайте. Це утопія. Тому або терпіть доки запропонують лояльні умови, або взагалі забийте. В мене завтра рік просрочок. За цей рік було все. І терор, і колажі, зараз перепродають факторинговим і по новій починають. А ще 2 написи і сьогодні отримала доки на суд від привата. Але то фігня в порівнянні з тим що я пережила поки платила їм. І скільки майна пішло в прірву.

Мені дуже страшно (((( слухати від людей що їх це задовбало. Боюся позовів в суд колекторів...
И мне страшно,но уже ничего не сделаешь,что мы могли сделать,это необдуманно боясь,влезьть в эти все МФО,но ничего....жизнь продолжается,надо жить для своих близких,кто с тобой рядом,даже если кто и не поймет этого всего,а они не поймут,не унывать,а голову вверх,и все будет хорошо!!!!

Тут всі в цій кабалі. Позичити не здумайте. Це утопія. Тому або терпіть доки запропонують лояльні умови, або взагалі забийте. В мене завтра рік просрочок. За цей рік було все. І терор, і колажі, зараз перепродають факторинговим і по новій починають. А ще 2 написи і сьогодні отримала доки на суд від привата. Але то фігня в порівнянні з тим що я пережила поки платила їм. І скільки майна пішло в прірву.
Терор це додому приходили? І що вирішують ті написи?
Колектор то є труба з гімном, а то дурноголові дзвонилки і все.
Що максимально поганого з того всього може статися?(

Почитайте форум,про МФО,которые у вас,сдесь много всего,я сейчас только в форуме и нахожусь,и удалите соцсети,поменяйте симку,перевыпустите карты.

Назад
Угорі