як говорити з операторами з МФО при протермінуванні?

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 590

Ніка56

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
9
Бали
1800
Ніка56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка як говорити з операторами з МФО. Сьогодні перший день просрочки в майкредит, кліккредіт і ловилаве.... Платити збираюся але найближчі 2 тижні немає чим.

Доброго дня! Підскажіть будь-ласка як говорити з операторами з МФО. Сьогодні перший день просрочки в майкредит, кліккредіт і ловилаве.... Платити збираюся але найближчі 2 тижні немає чим.
На форумі радять не спілкуватись,я поставила блок на вхідні з незнайомих номерів і не спілкуюсь. Вчора під час розмови з подружкою в нашу розмову якось увірвались швидкогроші(хз як вони це зробили, але двінок з подруги переключився на них). Розмовляти ,чесно, нема з ким і нема про що. Я вислухала ту марію, кажу платити нема чим, сплачу при першій можливості... воно ніби не чує- " то до якої години чекати сьогодні оплату"... кажу до останньої... все занавіс.Не спілкуйтесь , бо вас не чують...

1. Спілкуватись можете як Вам зручно. Мат Вам ніхто не забороняє використовувати. Я б не спілкувався. Якщо і вирішите спілкуватись, то не забувайте, що вони просять Ваші гроші. І Вам вирішувати коли і як ви захочете їх віддавати.
2. Через два тижні там буде 2 тіла як мінімум. Пролонгацій вже не буде. Може хтось запропонує реструктуризацію, але це не точно. І не потрібно.

Назад
Угорі