Як довго тероризують фінансові компанії боржника?

• Автор теми Автор теми 8888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K
1729612497150.webp

Можливе через деякий час повне припинення дзвінків?
Почти 6 лет просрочек, все ещё звонят, и на мой номер и окружению (в моем случае родители и работа, на которой я уже 4й год не работаю). Конечно не так активно, чтобы по 100+ звонков в день и автрдозвоны, но все равно звонят периодически.

Почти 6 лет просрочек, все ещё звонят, и на мой номер и окружению (в моем случае родители и работа, на которой я уже 4й год не работаю). Конечно не так активно, чтобы по 100+ звонков в день и автрдозвоны, но все равно звонят периодически.
Аналогічно. По роках. Дзвонять періодично лиш мені. Ну принаймі ніхто нічого не каже з оточення.
Ну і шлють листи на мило.

Мені за 1.5-2 роки деякі все ще вмикають час від часу робота з автодозвоном на 2-3 години, але більшість притихла, дзвінки час від часу, по декілька штук в день.

Мені на старий номер (той що з мфо повʼязаний) сиплють смс-ки та автонабор з пропозиціями взяти під 0,01
за борги вже давно не дзвонили ні мені, ні оточенню

останній раз що памʼятаю - весна, дзвінок, невпевнений хлопчик з «новий колектор» по боргу в ШГ
«Ну навіщо нам суд? Ви ж брали гроші, а тепер про суд кажете, ви брали, щоб не повертати?»
Ех, молодь

Мені на старий номер (той що з мфо повʼязаний) сиплють смс-ки та автонабор з пропозиціями взяти під 0,01
за борги вже давно не дзвонили ні мені, ні оточенню

останній раз що памʼятаю - весна, дзвінок, невпевнений хлопчик з «новий колектор» по боргу в ШГ
«Ну навіщо нам суд? Ви ж брали гроші, а тепер про суд кажете, ви брали, щоб не повертати?»
Ех, молодь
Взяли без досвіду

Назад
Угорі