8888
Форумчанин
- Дописи
- 202
- Реакції
- 35
- Бали
- 2625
8888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А егроші, кредитпромінвест, афк?Терор у битов. Остальное все детский лепет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А егроші, кредитпромінвест, афк?Терор у битов. Остальное все детский лепет.
А можно мне другого модератора?Чого це
Можно все і відразу заплатить.
Модераторы у нас на вес золотаА можно мне другого модератора?![]()
А можно мне другого модератора?![]()
[POSTS=3000]Хіба одружуємо в надії на приплод[/POSTS]Модераторы у нас на вес золота
Мы их не раздаем![]()
[POSTS=3000]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
То лише твоя думка*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
І її вистачає.То лише твоя думка
Правила форуму забороняють засуджувати дії модера ТожІ її вистачає.
[POSTS=10000]Такі дії тре не засуджувати а тіко стимулюватиПравила форуму забороняють засуджувати дії модера Тож![]()
Почти 6 лет просрочек, все ещё звонят, и на мой номер и окружению (в моем случае родители и работа, на которой я уже 4й год не работаю). Конечно не так активно, чтобы по 100+ звонков в день и автрдозвоны, но все равно звонят периодически.Можливе через деякий час повне припинення дзвінків?
Аналогічно. По роках. Дзвонять періодично лиш мені. Ну принаймі ніхто нічого не каже з оточення.Почти 6 лет просрочек, все ещё звонят, и на мой номер и окружению (в моем случае родители и работа, на которой я уже 4й год не работаю). Конечно не так активно, чтобы по 100+ звонков в день и автрдозвоны, но все равно звонят периодически.
Взяли без досвідуМені на старий номер (той що з мфо повʼязаний) сиплють смс-ки та автонабор з пропозиціями взяти під 0,01
за борги вже давно не дзвонили ні мені, ні оточенню
останній раз що памʼятаю - весна, дзвінок, невпевнений хлопчик з «новий колектор» по боргу в ШГ
«Ну навіщо нам суд? Ви ж брали гроші, а тепер про суд кажете, ви брали, щоб не повертати?»
Ех, молодь