Як донести батькам, що будинок у них ніхто не забере?

• Автор теми Автор теми Marinas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 2K

Marinas

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
25
Бали
2590
Marinas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні хтось з якоїсь контори подзвонив до мого брата і представився приватним виконавцем. Розказав типу у мене 28 кредитів і на мене готують позов до суду. Відсудять він них хату, якщо вони це все не посплачують. Як їм можна донести, що нічого їм за мої борги не буде? Бо вони вже шукають гроші щоб заплати усе...

Сьогодні хтось з якоїсь контори подзвонив до мого брата і представився приватним виконавцем. Розказав типу у мене 28 кредитів і на мене готують позов до суду. Відсудять він них хату, якщо вони це все не посплачують. Як їм можна донести, що нічого їм за мої борги не буде? Бо вони вже шукають гроші щоб заплати усе...
А откуда приватный выконавець всё это знает...)))

Тяжке питання.... Пітушки дуже люблять отак страшити старше покоління, адже після подібних фраз - вони біжать все платити, що їм скажуть

А откуда приватный выконавець всё это знает...)))
Ну їм ж це не донести, і те що приватний виконавець може щось робити тільки після постанови суду))))
Тяжке питання.... Пітушки дуже люблять отак страшити старше покоління, адже після подібних фраз - вони біжать все платити, що їм скажуть
Усією родиною уже збираються щоб заплатити усі мої борги.

Ну їм ж це не донести, і те що приватний виконавець може щось робити тільки після постанови суду))))

Усією родиною уже збираються щоб заплатити усі мої борги.
Они что не жили до этого...

А саме головне, що в мене їх не 27. Коли я виходила на прострочки кількість МФО добігала до 30 ( навіть страшно рахувати скільки їх там було). Своїми силами я закрила маленькі і ті з ким вдалось домовитись. Частину самих відбитих закрили батьки разом з усіма їхніми відсотками скаженими. Зараз у мене залишилось штук 15. І це все за півтора місяці прострочок.
Им лет по 80 наверное...
48 і 52. А брату 25.

У моїх: "ну нам ще ж жити в цьому селі і з цими людьми спілкуватися"....
И что это значит...
У моїх: "ну нам ще ж жити в цьому селі і з цими людьми спілкуватися"....
И это в селе где уже и так все друг друга поимели за всю совместную жизнь...))

Самий прикрий факт в цьому усьому, що я залізла в борги коли тікала від гіперопіки з їхньої сторони. Бо навіть не живучи з ними у своєму житті, я мало що вирішую. І навіть зараз я не можу свою проблему вирішити сама.

ну нам ще ж жити в цьому селі і з цими людьми спілкуватися
Наличие займов не является препятствием к общению. А люди поговорят и забудут. Как писал Шекспир "Грехи других судить Вы так усердно рветесь, начните со своих и до чужих не доберетесь"

Самий прикрий факт в цьому усьому, що я залізла в борги коли тікала від гіперопіки з їхньої сторони. Бо навіть не живучи з ними у своєму житті, я мало що вирішую. І навіть зараз я не можу свою проблему вирішити сама.
Ясно...
Наличие займов не является препятствием к общению. А люди поговорят и забудут. Как писал Шекспир "Грехи других судить Вы так усердно рветесь, начните со своих и до чужих не доберетесь"
Вот именно...

Назад
Угорі