як домовитися зі Швидко Грошами?

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
То вони і зараз такі тихі,навіть не дзвонять
Да, я д говорю, они и раньше были тихими, лайтовыми. А сейчас, ну, продадут или передадут Фактору, те будут названивать. А если долг большой , то в суд продадут и все. Зачем лишние вот эти телодвижения со звонками?)

Да, я д говорю, они и раньше были тихими, лайтовыми. А сейчас, ну, продадут или передадут Фактору, те будут названивать. А если долг большой , то в суд продадут и все. Зачем лишние вот эти телодвижения со звонками?)
Ніколи з тими дзвонілками не спілкувалася по телефону,там нічого адекватного не можливо почути)

Ніяк, тільки оплачувати те хочу хочуть або суд. В мене не дзвонили, смс не надсилали через 8 місяців подали до суду. Вже пізно побачила в дії. Коли почали їм писати щоб домовитися сказали що політика компанії не йде на уступу тільки військовим.

Ніяк, тільки оплачувати те хочу хочуть або суд. В мене не дзвонили, смс не надсилали через 8 місяців подали до суду. Вже пізно побачила в дії. Коли почали їм писати щоб домовитися сказали що політика компанії не йде на уступу тільки військовим.
З ними можна домовитись було.Після 1,5 місяця просрочки я їм написала в телеграм і вони пішли по поступки.Правда з тіла 7,5к вони захотіли 13к,але домовились за реструктуризацію на 4 місяці

З ними можна домовитись було.Після 1,5 місяця просрочки я їм написала в телеграм і вони пішли по поступки.Правда з тіла 7,5к вони захотіли 13к,але домовились за реструктуризацію на 4 місяці
Ну тоді треба у кого невелике прострочення домовлятися. Бо пізніше вони нічого не хочуть. Нікому вони не продають в самостійно йдуть до суду

Був у них кредит з січня 2022. Дзвінки не знаю, кредитів було дуже багато, ні з ким не спілкувався, смс раз в пів року присилали що готові списати відсотки. В квітні того року прийшла знову від них смс що готові закрити на лояльних умовах. Зайшов в кабінет там було тіло +500 гривень, закрив зразу.

Може хтось пробував до настання протермінованості звернутись у швидко гроші? Щоб спробувати з ними домовитись?
Поділіться досвідом, будь ласка

Був у них кредит з січня 2022. Дзвінки не знаю, кредитів було дуже багато, ні з ким не спілкувався, смс раз в пів року присилали що готові списати відсотки. В квітні того року прийшла знову від них смс що готові закрити на лояльних умовах. Зайшов в кабінет там було тіло +500 гривень, закрив зразу.
А яка сума тіла була у вас?

Домовилась з ними за 2 тіла, розбили на 15 платежів. Але і сума там вийшло 53 тисячі....Протермінування було 150 днів

Насколько знаю, сейчас они стали вообще максимально лайтовыми и не очень достают. Раньше были конченющими, но это было давно.

Не то, что раньше
Мою маму через неделю набрали после моей просрочки

Хто як домовлявся зі Швидко Грошами??? На форумі дуже розбіжна інформація, прошу, хто мав досвід, підскажіть
Тіло 8000грн
Було протермінування декілька місяців, ломовилась за тіло +2000, написали з пропозицією самі, почекайте

Було протермінування декілька місяців, ломовилась за тіло +2000, написали з пропозицією самі, почекайте
Клас. Вітаю. Яке тіло було?
Мені раз на тиждень пишуть щоб я повернулася в графік. Кажу що немає такої суми, прошу реструктуризацію, відмовляють поки

І така відповідь вже не в перше

Вкладення

• IMG_1062.webp
    IMG_1062.webp
    186.7 Кб · Перегляди: 82
з тіла 3000 нарахували 8900, за тіло не хотіли. домовились на 6900 за 5 платежів раз на місяць. прострочка була 2 місяці, запропонували домовитись, вони через Вайбер

Тело 13 + % за выдачу, 160 дней молчания от меня, насчитали 40-45к, договорился за 13+13 двумяплатежами за два месяца

А на платежі погоджуються? В мене 12000, хочу с зп в травні пробувати домовлятися.
У вас яке протермінування?
Мені розбили на платежі. Писав їм листа, вони погодились. Розбили на досить тривалий термін.

Назад
Угорі