Як домовитись з довірою (DG Finance)

• Автор теми Автор теми Jery
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 10K

Jery

Читач
Дописи
9
Реакції
17
Бали
2560
Jery не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Чи вдавалося комусь домовитись з ДГ.?Манівео і Май кредит переступили а ДЖ Фінанс з грудня наярюють всім родичам.Тіло по двом кредитам 19 000.Хочуть по 50 000 з кожного.Вже просто дістали

Доброго дня.Чи вдавалося комусь домовитись з ДГ.?Манівео і Май кредит переступили а ДЖ Фінанс з грудня наярюють всім родичам.Тіло по двом кредитам 19 000.Хочуть по 50 000 з кожного.Вже просто дістали
Домовитися про що? Про те, щоб віддати їм свої, зароблені важкою працею, гроші? Вони ж навіть документи вислати не можуть. Маю дуже теплі взаємини з ними від травня, поки що нічого, щоб довело, те, що я їм щось винна не отримала. Також дзвонять всім, кому можна і ні, але мені глибоко на це наср...ой, наплювати))) Обіцяють підключити всі свої анали(та що ж таке? Букву к пропустила))) Чекаю))) Буде напис—знесемо, але домовлятися з ними—це пуста трата часу і нервів, тому?, а родичів навчіть матюкатися, вони від слова *** втрачають свідомість, а якщо говорити його замісь «алло», то взагалі перестають дзвонити)

чим їх можна успокоїти щоб вони не наярювали до всіх підряд. сьогодні дзвонять до мене і питають чи я таку знаю, при цьому називають моє ім"я....якісь не нормальні

чим їх можна успокоїти щоб вони не наярювали до всіх підряд. сьогодні дзвонять до мене і питають чи я таку знаю, при цьому називають моє ім"я....якісь не нормальні
В мене таке теж з однією шарагою було....гоуфінгоу...звонять і кажуть а вам знайома така і так.....говорю ну так...ну передайте бла бла бла......Кажу а номер звідки...Контактна особа ви..Ну ви навіть можете в поліцію написати заяву що залишила номер як контактний.. ..і таке бува

як вам добре, а в мене кожного дня і по всіх
мой договор был куплен Диджеями практически год назад
сам я от них не беру трубку последние месяцев 8
изредка писал им на электронку, давайте свои акции
они в ответ присылали смс - верните сумму (писали полную сумму)
ну я и забил на них
они пару раз набирали людей, которых нашли в фб
но и туда перестали звонить
видимо поняли, что без толку

мой договор был куплен Диджеями практически год назад
сам я от них не беру трубку последние месяцев 8
изредка писал им на электронку, давайте свои акции
они в ответ присылали смс - верните сумму (писали полную сумму)
ну я и забил на них
они пару раз набирали людей, которых нашли в фб
но и туда перестали звонить
видимо поняли, что без толку
а мої їх шлють в далеку дорогу, а ті далі няярюють

Кто то договаривался с этими за тело?
Если есть такие , поделитесь контактами!

Кто то договаривался с этими за тело?
Если есть такие , поделитесь контактами!
Не хотят моего тела, хотя оно еще довольно ничего) Предлагают частями оплатить, с 4000 хотят почти 12) Фантазеры) А если в общем, то отбитые и упертые, не получат нихрена!

Не хотят моего тела, хотя оно еще довольно ничего) Предлагают частями оплатить, с 4000 хотят почти 12) Фантазеры) А если в общем, то отбитые и упертые, не получат нихрена!
Они блин инн штопают, а мне она очень не улыбается.
Мониторю себя, но пока нет.
Конечно если впаяют но буду сносить, но пока ищу возможность закрыть за тело.
Если у кого то есть опыт , поделитесь

Я домовився, мені прислали гарантійного листа з реструктуризацією боргу на 6 місяців, перший внесок 1000 і 6 міс по 990 грн до 25 числа кожного місяця. Так плачу і все норм, подивимся що далі буде

Я домовився, мені прислали гарантійного листа з реструктуризацією боргу на 6 місяців, перший внесок 1000 і 6 міс по 990 грн до 25 числа кожного місяця. Так плачу і все норм, подивимся що далі буде
вы договорились с каллами на рестуктурезуху?

Вкладення

• изображение_viber_2020-12-30_10-27-00.webp
    изображение_viber_2020-12-30_10-27-00.webp
    138.4 Кб · Перегляди: 188
Лист рекомендований прийшов чи на емейл скинули гарантійку?
Они сами мне предложили, и тем более 3 компании через калов я закрыл по реструктуризации
Які?

Які?
лист, я ж скинув фото

Які?
чесно я вже не пам'ятаю, це було біля року назад, коли в мене була загальна кількість компаній 25 штук.

Они сами мне предложили, и тем более 3 компании через калов я закрыл по реструктуризации
да бумажка у вас настоящая броня конечно))) а какие нибудь документы на право долга они вам предоставили?

Назад
Угорі