як домовлятись не знаю на поступки іти не хочуть що порадити?

• Автор теми Автор теми Надія2019
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 779
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Надія2019

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
2
Бали
3
Надія2019 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та сама ситуація напевно як і у всіх тут(
Брала один кредит сталось так що не було як оплачувати перекредитувалась і пішло поїхали...
Тепер маю кредит В
Кредит+ з 4000 набігло 10000
Кредит касса і 3000 набігло 4000 пролонгації 5 раз робила
Форза з 1.300 набігло 5000
Дінеро з 2800 набігло 5000
Майкредіт з 4000 набігло 10000
Гроші Всім з 2000 набігло 7000
Єврогроші з 1500 набігло 10000
ГОУВІНГОУз 1500 набігло 7000
Манівео з 3500 набігло 9000
Як далі бути як домовлятись не знаю на поступки іти не хочуть що порадити?(

Брала один кредит сталось так що не було як оплачувати перекредитувалась і пішло поїхали...
Тепер маю кредит В
Успокоится,жить дальше,не обращать внимания на дeбилoв,их и так хватает,сообственно все

Успокоится,жить дальше,не обращать внимания на дeбилoв,их и так хватает,сообственно все
Так діло у тому що маму мою достають дзвінками я то кажу мама то шахраї не вірь але в діші то не спокійно. Бо мама то вже похилого віку і не хочеться щоб її трогали.
І не знаю як з ними домовитись.

Надія2019, смените маме симку и читайте форум. Здесь описаны разные стратегии поведения с мфо.

Тепер маю кредит В
Читать,читать,читать...Есть больше 5к тем на форуме.В них ответы на вопросы, которых у Вас даже не возникало еще.Перестать пролонгировать,перекредитовываться и бояться прежде всего.

Читать,читать,читать...Есть больше 5к тем на форуме.В них ответы на вопросы, которых у Вас даже не возникало еще.Перестать пролонгировать,перекредитовываться и бояться прежде всего.
Дякую

Так діло у тому що маму мою достають дзвінками я то кажу мама то шахраї не вірь але в діші то не спокійно. Бо мама то вже похилого віку і не хочеться щоб її трогали.
І не знаю як з ними домовитись.
Идентичная ситуация, маму доставали страшно как,она симку не в какую не хотела менять,попросил ее сказать что со мной не общается и где я нахожусь-без понятия,в итоге пару раз звонили и все на этом.

Надія2019, смените маме симку и читайте форум. Здесь описаны разные стратегии поведения с мфо.
Та діло у тому що поміняли і то десь знову найшли її номер і знову телефонують і погрожують
Post automatically merged:

Идентичная ситуация, маму доставали страшно как,она симку не в какую не хотела менять,попросил ее сказать что со мной не общается и где я нахожусь-без понятия,в итоге пару раз звонили и все на этом.
Та ладно дзвінки а то іще вчора прийшов листи мамі від гроші24/7 що приїде бригада і опише майно.
То мама не змогла заспокаїтись довго я зараз не в Україні і тому хочу найти якийсь компроміс з ними а вони падли не ідуть на поступки(

Та діло у тому що поміняли і то десь знову найшли її номер і знову телефонують і погрожують

Та ладно дзвінки а то іще вчора прийшов листи мамі від гроші24/7 що приїде бригада і опише майно.
То мама не змогла заспокаїтись довго я зараз не в Україні і тому хочу найти якийсь компроміс з ними а вони падли не ідуть на поступки(
найдите юриста, пусть поможет с письмами в МФО

Они и не захотят с вами договариваться,пока сумма не вырастет в разы,попробуйте маме объяснить что это мошенники,ничего у вас не заберут,тем более у неё.Я так понял мама у Вас в этом плане железная,как и у меня ...нужно отстоять свое мнение,донести до неё что это все сказки и они будут фантазировать как им захочется,Вы её дочь,родной человек , а звонилки это непонятно кто,по телефону могут представится кем угодно,сказать собственно тоже. Будьте уверены в себе при общении с мамой,у Вас все получится,у меня не сразу,но получилось.

Тем, что Вы пытаетесь с ними договориться, вы извините, показываете им свою слабость, вот они и не идут на уступки, просто забейте на них, включите мороз, и со временем они сами станут предлагать списание. Это шакалы, которые чувствуют слабину, давят ещё больше.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі