Wolodymyrrr11
Форумчанин
- Дописи
- 75
- Реакції
- 16
- Бали
- 2565
Wolodymyrrr11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Маю наступну ситуацію:
МФО тіло 110к, проценти місяць 35к
Думаю що робити
Думав звернутися до компанії Звільнимо
Кажуть що потрібно заплатити 47 тисяч за названі послуги, і через два місяці збору документів та інших процедур почнеться суд
Запевнили, що всі МФО зазвичай списується
Але я прочитав на вашому сайті, що компанія має сумніву репутацію. Так, ваші учасники пишуть що компанія неякісно блокує дзвінки колекторів і воно всерівно поступають. Окрім того ви пишете що компанія не списує все, далеко не все списує.
Я зрозумів що оплата 47к за послуги щоб мені списали 30% це не діло
Далі я думаю що робити
Написав це у юридичному відділі форуму адже шукаю більш адекватну по відгуках компанію для оформлення банкрутства
Де я не знайду жодних поганих відгуків на сайтах, причому на всіх сайтах
Не хочу викидати гроші
Підкажіть будь ласка такі контори
П.С. не пишіть що це "все" розводняк, я ж розумію що є офіційна процедура банкрутства
П.П.С. Також прошу, будь ласка, розказати про універсальний метод переадресації дзвінків колекторів. Якщо ніяких виходів немає я просто переадресую номера родичів, друзів та чоловіка сестри, на свій номер))
МФО тіло 110к, проценти місяць 35к
Думаю що робити
Думав звернутися до компанії Звільнимо
Кажуть що потрібно заплатити 47 тисяч за названі послуги, і через два місяці збору документів та інших процедур почнеться суд
Запевнили, що всі МФО зазвичай списується
Але я прочитав на вашому сайті, що компанія має сумніву репутацію. Так, ваші учасники пишуть що компанія неякісно блокує дзвінки колекторів і воно всерівно поступають. Окрім того ви пишете що компанія не списує все, далеко не все списує.
Я зрозумів що оплата 47к за послуги щоб мені списали 30% це не діло
Далі я думаю що робити
Написав це у юридичному відділі форуму адже шукаю більш адекватну по відгуках компанію для оформлення банкрутства
Де я не знайду жодних поганих відгуків на сайтах, причому на всіх сайтах
Не хочу викидати гроші
Підкажіть будь ласка такі контори
П.С. не пишіть що це "все" розводняк, я ж розумію що є офіційна процедура банкрутства
П.П.С. Також прошу, будь ласка, розказати про універсальний метод переадресації дзвінків колекторів. Якщо ніяких виходів немає я просто переадресую номера родичів, друзів та чоловіка сестри, на свій номер))