Як діяти в ситуації з МФО що склалася в мене?

Wolodymyrrr11

Форумчанин
Дописи
75
Реакції
16
Бали
2565
Wolodymyrrr11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Маю наступну ситуацію:
МФО тіло 110к, проценти місяць 35к
Думаю що робити

Думав звернутися до компанії Звільнимо
Кажуть що потрібно заплатити 47 тисяч за названі послуги, і через два місяці збору документів та інших процедур почнеться суд
Запевнили, що всі МФО зазвичай списується
Але я прочитав на вашому сайті, що компанія має сумніву репутацію. Так, ваші учасники пишуть що компанія неякісно блокує дзвінки колекторів і воно всерівно поступають. Окрім того ви пишете що компанія не списує все, далеко не все списує.
Я зрозумів що оплата 47к за послуги щоб мені списали 30% це не діло

Далі я думаю що робити
Написав це у юридичному відділі форуму адже шукаю більш адекватну по відгуках компанію для оформлення банкрутства
Де я не знайду жодних поганих відгуків на сайтах, причому на всіх сайтах
Не хочу викидати гроші
Підкажіть будь ласка такі контори

П.С. не пишіть що це "все" розводняк, я ж розумію що є офіційна процедура банкрутства

П.П.С. Також прошу, будь ласка, розказати про універсальний метод переадресації дзвінків колекторів. Якщо ніяких виходів немає я просто переадресую номера родичів, друзів та чоловіка сестри, на свій номер))

компанія не списує все
Ніяка юридична компанія не може нічого списати

не пишіть що це "все" розводняк, я ж розумію що є офіційна процедура банкрутства
Банкрутство - не розводняк. Але у вашому випадку - розводняк. 110 тис малувато для банкрутства.

Також прошу, будь ласка, розказати про універсальний метод переадресації дзвінків колекторів
Антиспам. Непотрібні вам ніякі переадресації. Толку від них немає.

Якщо ніяких виходів немає я просто переадресую номера родичів, друзів та чоловіка сестри, на свій номер))
І що воно буде?)

Wolodymyrrr11, по банкрутству вам допоможе Strom

Та в профілі у нього є контакти

Screenshot_2025-07-23-18-29-23-858_com.android.chrome-edit.webp

Банкрутство - не розводняк. Але у вашому випадку - розводняк. 110 тис малувато для банкрутства.

Антиспам. Непотрібні вам ніякі переадресації. Толку від них немає.
Дякую!
Тобто, є сенс звернутися до людини контакт якої Ви нижче дали, але всерівно 110 тис недостатньо для того, щоби всі послуги вийшли дешевше ніж послуги арбітражного керуючого і т.д? Уточніть будь ласка це

Щодо антиспаму, чи можна його установити на смс і телеграм?
Я попробую установити на 10 номерів родичів але діду з кнопковим телефоном всеодно будуть дзвонити (

Тобто, є сенс звернутися до людини контакт якої Ви нижче дали, але всерівно 110 тис недостатньо для того, щоби всі послуги вийшли дешевше ніж послуги арбітражного керуючого і т.д? Уточніть будь ласка це
Я не впевнений, але мені здається, що на банкрутство подають при більших сумах. Можу помилятися.
Ця людина і є арбітражний керуючий. Таким чином ви не будете платити за "послуги юристів" додаткові гроші.
Щодо антиспаму, чи можна його установити на смс і телеграм?
На смс можна, в телеграм просто скрийте номер свій і все.

Я попробую установити на 10 номерів родичів але діду з кнопковим телефоном всеодно будуть дзвонити (
Діду пощастило менше всіх...(((

Назад
Угорі