Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2536
- Реакції
- 3589
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добре, шахрайство то явно не моєІди працюй...
Ти диви на неї.
Ну ну, бачу хочете втретє бітів закриватиТам фото боргу з КІ кидала людина![]()
Тут би раз закрити нормальноНу ну, бачу хочете втретє бітів закривати![]()
Де раз там і дваТут би раз закрити нормально![]()
Отак ні за шо ні про шо в шахраї записалиТам фото боргу з КІ кидала людина![]()
Нічого там страшного не було.Та якась фігня... також закрив швидко.
Краще не відкривати.
То в мене одразу викидиє що файл може бути паразитичний.Нічого там страшного не було.
Щоб не створювати зайву тему, запитаю тут. Як пережити ті декілька місяців, поки триває процедура оформлення банкрутства? Можна про це інформувати МФО? Послаблять тиск? Чи "морозитись" і далі, щоб не спихнули борги колекторам?
Підняли ми тут кіпішТо в мене одразу викидиє що файл може бути паразитичний.
МорозЩоб не створювати зайву тему, запитаю тут. Як пережити ті декілька місяців, поки триває процедура оформлення банкрутства? Можна про це інформувати МФО? Послаблять тиск? Чи "морозитись" і далі, щоб не спихнули борги колекторам?
Пишіть в ТГ @Strom0388Дякую,ні я не шукаю за тіло,шукаю саме банкрутство,я без роботи зараз,і навряд найближчий рік щось знайду,адже маю маленьку дитину( офіційно я в декреті) віддаленої роботи знайти таку яка в мене була вкрай важко.Навіть якщо якісь і погодяться за тіло то я просто вже не маю фінансів за що їх віддати,а тіла великі 4 МФО по 30000 40000 грн.Загальний борг 144000((( тому у мене нажаль тільки такий варіант