Танюха 34678
Форумчанин
- Дописи
- 135
- Реакції
- 5
- Бали
- 3600
Танюха 34678 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як часто знімають кошти з картки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поки не знімутьЯк часто знімають кошти з картки?
Добрый вечер. Пока на этой карте у вас будут деньги - будут сниматьКожно дня?
могут за раз, а если нет, то как только появятся, снимаютКожно дня?
поки все не знімутьКожно дня?
А чому ви не змінили картки засвічені в мфо при виході на протермінування?Як часто знімають кошти з картки?
Тому що чекаю кошти за пай і думаю як прийдуть який у мене є час для зняттяА чому ви не змінили картки засвічені в мфо при виході на протермінування?
Тоді ніхто з шараг не зніме нічого.
Ви ж не перший рік ніби на форумі і це як "отче наш" форумський.
А звідки вони знають коли кошти?могут за раз, а если нет, то как только появятся, снимают
а на іншу картку не можна отримати ці кошти?Тому що чекаю кошти за пай і думаю як прийдуть який у мене є час для зняття
А звідки вони знають коли кошти?
Ніа на іншу картку не можна отримати ці кошти?
Проясніть : ви про зняття коштів шарагою чи у вас стягнення по виконавчому?Тому що чекаю кошти за пай і думаю як прийдуть який у мене є час для зняття
Відправте краще нові реквізити або на пошту замовте виплати.Тому що чекаю кошти за пай і думаю як прийдуть який у мене є час для зняття
Ні
програмка стоїть в нихТому що чекаю кошти за пай і думаю як прийдуть який у мене є час для зняття
Шарагою є грошіПроясніть : ви про зняття коштів шарагою чи у вас стягнення по виконавчому?
[POSTS=3000]Ото ще утруждать себе[/POSTS]Проясніть : ви про зняття коштів шарагою чи у вас стягнення по виконавчому?
Великий борг?Шарагою є гроші
12*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Великий борг?
Перший день протермінування з 7 до 12
Це стихійне лихо.Шарагою є гроші
Ризикуєте залишитись без грошей. Домовляйтесь з арендарем і міняйте карту. І то негайно12
Перший день протермінування з 7 до 12
[POSTS=3000]Судячи з реєстрації і свіжості протермінування я роблю висновки в марності будь-яких подальших пояснень[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***