CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Щось мені моторошно за кредит кассу стало. Дивлюсь подають до суду. Просрочка 7 місяців. Хто брав вже під час війни і отримав позов? Сказали що в них якийсь там хитрий договір не такий як в інших МФО. На 15 і на 300 днів. І що з таким договором суд не виграти. Я розумію що зарання порю гарячку. Але моторошно стало. Пишу наверное щоб заспокоїтися. Хто мав з ними справу і з тим дивним договором. Чи я щось не вірно зрозуміла.

Доброго дня. Щось мені моторошно за кредит кассу стало. Дивлюсь подають до суду. Просрочка 7 місяців. Хто брав вже під час війни і отримав позов? Сказали що в них якийсь там хитрий договір не такий як в інших МФО. На 15 і на 300 днів. І що з таким договором суд не виграти. Я розумію що зарання порю гарячку. Але моторошно стало. Пишу наверное щоб заспокоїтися. Хто мав з ними справу і з тим дивним договором. Чи я щось не вірно зрозуміла.
Теж цікаво в мене в касі немає а є в "НА ВСЕ" це мабудь одне й теж

Подивіться на сайті судової влади. Це єдиний варіант побачити як часто подають.

Судя по реестру, очень активно подают сейчас. И на свежие договора, даже с просрочкой около 4 месяцев.
Хорошо, что у меня их нет.
И тоже слышал краем уха, что свежие договора у них грамотно составлены как-то, и на 300 дней типа. И не так просто подкопаться и зацепиться в суде.
Не знаю на сколько соотвествует действительности, это уже пусть юристы форума скажут.

Судя по реестру, очень активно подают сейчас. И на свежие договора, даже с просрочкой около 4 месяцев.
И тоже слышал краем уха, что свежие договора у них грамотно составлены как-то, и на 300 дней типа. И не так просто подкопаться и зацепиться в суде.
Не знаю на сколько соотвествует действительности, это уже пусть юристы форума скажут.
В кассе всегда договора были составлены на 300 дней. Не только свежие.

А в мене є щей сума не мала,відчуваю,що будуть проблем...

В кассе всегда договора были составлены на 300 дней. Не только свежие.
Хто вам цю дурню сказав ?))

1687370370217.webp
1687370415085.webp

вот, один из последних договоров, что мне показывали
1687370877078.webp

за 2023 рік по Укр кредит фінанс було винесено 67 рішень (які у мене відобразились)
Майже всі Рішення були винесені на користь Укр кредит фінанс.
Виключенням були лише декілька рішень, якими задоволено позовні вимоги частково (але, там відмовили в частині стягнення пені за договором)

за 2023 рік по Укр кредит фінанс було винесено 67 рішень (які у мене відобразились)
Майже всі Рішення були винесені на користь Укр кредит фінанс.
Виключенням були лише декілька рішень, якими задоволено позовні вимоги частково (але, там відмовили в частині стягнення пені за договором)
нда... дійсно ні одного виграшу не знайшов

Так вони хочуть не погано заробити , коли у країні війна , надіюсь на це зверне хтось увагу. Нема сил це терпіти, одне мфо вирішило що воно всемогутнє.

Назад
Угорі