Bevzyuk55
Читач
- Дописи
- 6
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Bevzyuk55 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я підприємець, і мій бізнес рівно 19 березня перестав працювати, так як у більшості...
У мене маленький бізнес який працює 4-й рік, це мафи, формату "кава з собою"
Я завжди користуюся кредитними продуками, які б вони не були не приємні)
Я завжди все сплачував вчасно щоб нічого не переплачувати і.т
На даний момент, у мене дві кредитні карти по 15 тисяч, альфа банк - дві кредитні карти, ідея банк- по 20 тисяч , приват банк - 15 тисяч, і вони всі пусті, та споживчий кредит 75 тисяч в ідея банк
Для мене важливий кредитний рейтинг, тому все завжди виплачуввв все вчасно.
Якщо я заробляв до 19 березня на 100%
зараз я заробляю 0%крім споживчого продукту банки нараховують стаданртну проценту ставку по карткам, яка в сумі з усіх 5000 тисяч +- якби не карантин , у мене б не було цих боргів, і я б вчасно поклав кошти назад! І відповідно я зараз немаю можливості покласти кошти назад на картки а про нарахований процент взагалі не йдеться мова...
Як мені бути?я відмовляюсь платити будь-які нараховані проценти в період карантину
Буду вдячний за вашу консультацію
У мене маленький бізнес який працює 4-й рік, це мафи, формату "кава з собою"
Я завжди користуюся кредитними продуками, які б вони не були не приємні)
Я завжди все сплачував вчасно щоб нічого не переплачувати і.т
На даний момент, у мене дві кредитні карти по 15 тисяч, альфа банк - дві кредитні карти, ідея банк- по 20 тисяч , приват банк - 15 тисяч, і вони всі пусті, та споживчий кредит 75 тисяч в ідея банк
Для мене важливий кредитний рейтинг, тому все завжди виплачуввв все вчасно.
Якщо я заробляв до 19 березня на 100%
зараз я заробляю 0%крім споживчого продукту банки нараховують стаданртну проценту ставку по карткам, яка в сумі з усіх 5000 тисяч +- якби не карантин , у мене б не було цих боргів, і я б вчасно поклав кошти назад! І відповідно я зараз немаю можливості покласти кошти назад на картки а про нарахований процент взагалі не йдеться мова...
Як мені бути?я відмовляюсь платити будь-які нараховані проценти в період карантину
Буду вдячний за вашу консультацію