Як бодаєтесь з банками на карантині?

• Автор теми Автор теми Rejna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
Лёвушка, о оце мені сюди,в мене і штани є,футболка і бантик,я готова
Mariana9720, в мене в альфі кредит залишилось 10тис, і кредитки 20,18 і 6 тис, вже пішли в просрочку, зате в укрсіб кредит 50тис і онлайн 50тис,всього 100,ну ще в пумб кредит50 і кредитка18 тис,все в просрочку ,я молодець!

Виват, королева! ?
Как вариант,один лимон два итд на любой футболке ;)
Какую ягодку предложите для 100К грн?
Просто 00 нарисовать ?
Просрано со свистом) извените , не могу удержаться) ну ладно...пусть будут вишенки)

Как вариант,один лимон два итд на любой футболке ;)
Какую ягодку предложите для 100К грн?
lemon.gif

Mariana9720, в мене в альфі кредит залишилось 10тис, і кредитки 20,18 і 6 тис, вже пішли в просрочку, зате в укрсіб кредит 50тис і онлайн 50тис,всього 100,ну ще в пумб кредит50 і кредитка18 тис,все в просрочку ,я молодець!
В мене онлайн 6 шараг-але 65 к. тіла.Ще і в карантин так бахнули а вже всьо..одумались не дають)
Просто 00 нарисовать ?
Просрано со свистом) извените , не могу удержаться) ну ладно...пусть будут вишенки)
Ржач))але влучно дуже!)

Rejna, це я банки порахувала, онлайн кредит дав укрсиб, а мфо в мене більше 100 тис, це я ще виплачую ідею і форвард, поки

Всім привіт.З мфошками зрозуміло,ця тема вже висвітлена от і до..А от як в кого справи з банками?В мене Альфа дали канікули.Ідея істерять,ігнорю їх.Є ще Пумб в мами і чоловіка.Ті ніби канікули дали ,але пишуть і требують борг за березень-квітень.
В кого почались просрочки під час карантину як думаєте діяти? Які в кого думки,діліться!)
С декабря висит -150к в моно, вообще не слышно и не видно их)

Rejna, отож бо й воно,так що мені буде з ким і бодаться, і ... ну ви поняли яке слово в рифму

Всім привіт.З мфошками зрозуміло,ця тема вже висвітлена от і до..А от як в кого справи з банками?В мене Альфа дали канікули.Ідея істерять,ігнорю їх.Є ще Пумб в мами і чоловіка.Ті ніби канікули дали ,але пишуть і требують борг за березень-квітень.
В кого почались просрочки під час карантину як думаєте діяти? Які в кого думки,діліться!)
Я мороз на всіх включив, в сестри попросив картку щоб зробила на мене і користуюсь її карткой, я займаюсь продажами через інтернет. Задовбався все виплачувать мороз на всіх, будуть кошти закрию банки в не мфо забив

С декабря висит -150к в моно, вообще не слышно и не видно их)
А мені вони нічого не дали( обідно))
Я мороз на всіх включив, в сестри попросив картку щоб зробила на мене і користуюсь її карткой, я займаюсь продажами через інтернет. Задовбався все виплачувать мороз на всіх, будуть кошти закрию банки в не мфо забив
Я от теж думаю картку от так зробити.В приваті закрила.В моно ще є..але то теж згортати треба, походу

С газеткой)
Я осознала что тянется все с 2016 го... так и наросло...
І в мене 2016...якийсь такий рік був ,напевне..сраний))
Да это к лучшему, скажу я Вам))) не расстраивайтесь)))
Це точно!ото б всі так не давали б...було б більше толку..і в мене...і в них зараз)

Не вспомню когда именно
.доллар вырос резко... и понеслась... тот период был жестким у меня. Так что карантин .. не удивил.

Це точно!ото б всі так не давали б...було б більше толку..і в мене...і в них зараз)
Таки да... было бы меньше проблем.
помню, тоже расстраивалась, когда очередной банк не хотел давать мне денежку, которой я хотела закрыть шаражки. Сейчас думаю и слава Богу! А то было бы ещё хуже))) и так 3 банка в минусе, правда только один в просрочке:rolleyes:

Rejna, отож бо й воно,так що мені буде з ким і бодаться, і ... ну ви поняли яке слово в рифму
То хай вони тепер те слово)ото знаєте,як анекдот-Сара питає в Мойши чого той не спить спокійно.Та каже от борг маю ,Ізі 100 шт .Сара тут же телефонує - Ізя,тобі мій Мойша 100 шт заборговав?ото він їх не віддасть! Все,каже,спи нормально.Хай ,Ізя,не спить))
Таки да... было бы меньше проблем.
помню, тоже расстраивалась, когда очередной банк не хотел давать мне денежку, которой я хотела закрыть шаражки. Сейчас думаю и слава Богу! А то было бы ещё хуже))) и так 3 банка в минусе, правда только один в просрочке:rolleyes:
А я дурна на маму набралась...якби тоді не взяла б ..набагато легше зараз би було б

Просто 00 нарисовать ?
Нарисую себе эмблему артеллеристов два перекрещенных ствола тогда это н расшифровывалось как ..й на службу ..й на работу,в моем случае это х.. на мфо х.. на банки ;)

Назад
Угорі