Як бодаєтесь з банками на карантині?

• Автор теми Автор теми Rejna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
У меня пумб сам уменьшил ежемесячный платеж+с райфайзеном договорился

Mariana9720, і мені вже в наступному треба платить укрсіб, і прострочені альфу і пумб, давайте не знати разом

Я на карантине не плачу банкам. До этого просрочек не было. Штрафы не насчитывают, но в личном кабинете сумма платежа за 2 месяца. После карантина буду обсуждать с ними удобный мне платёж в месяц. Согласятся, значит повезло им

Rejna, так,я ,наприклад, дуже відповідальна,вже підтягнулася, а мені знайома сказала,вона в Авалі працює,що процент повернень дуже великий, через суди

Я на карантине не плачу банкам. До этого просрочек не было. Штрафы не насчитывают, но в личном кабинете сумма платежа за 2 месяца. После карантина буду обсуждать с ними удобный мне платёж в месяц. Согласятся, значит повезло им
Я так з альфа думаю робити.Якщо буде можливість.А от ідея починає бісити.Думаю перевести його в компанію шараг.Хай судиться.Роботи в мене нема(офіційно на біржі стою)Майна теж нема.Єдиний мінус поїздки за кордон щоб не прикрили.
Rejna, так,я ,наприклад, дуже відповідальна,вже підтягнулася, а мені знайома сказала,вона в Авалі працює,що процент повернень дуже великий, через суди
Я до карантину платила все,і залазила ще більш в борги.Тепер на те все глянула,переосмислила.Часу от на роздуми багато з'явилось))

Я так з альфа думаю робити.Якщо буде можливість.А от ідея починає бісити.Думаю перевести його в компанію шараг.Хай судиться.Роботи в мене нема(офіційно на біржі стою)Майна теж нема.Єдиний мінус поїздки за кордон щоб не прикрили.
Запрет на поездки за границу им еще нужно сильно постараться через суд получить. Не так просто сделать, как они рассказывают. Это не ИН. Изрядно нужно повозиться

А через суди не поганим варіантом,як прочитала.Суму хоч встановлять таку яку людина в змозі віддати.В мене от дохід зараз 0.То що присудити можуть ?
Запрет на поездки за границу им еще нужно сильно постараться через суд получить. Не так просто сделать, как они рассказывают. Это не ИН. Изрядно нужно повозиться
Це дуже радує!Бо їздимо з дитиною,в неї конкурси.Обідно буде якщо буде заборона.Хоча з усього є вихід)

Rejna, а я працюю офіційно,то до мене всі причепляться,подивимось,

Я так за маму переживаю.Вона для мене брала кредити .От її по максимуму буду платити
Є ще надія що може щось приймуть для пом'якшення навантажень .Розуміють же,що можуть втратити половину з тих ,хто платив)А судитись зі всіма боржниками ,теж не дуже їм вигідно

Пумб, Приват, альфа, укрссиб уже всё в просрочке, не считая 20+ чмошек. Наяривают як дурные, всё и всех в блок. Как будет потом не знаю будет посмотреть потом!!

Пумб, Приват, альфа, укрссиб уже всё в просрочке, не считая 20+ чмошек. Наяривают як дурные, всё и всех в блок. Как будет потом не знаю будет посмотреть потом!!
Це точно!В нашій країні на завтра спланувати не можна нічого)а після карантина то і погодів.Сьогодні одна знайома видала-що вона точно знає,що карантин буде 2 роки.Сама ото чула,каже))

Лежу на диванчике ножкой так одеяльце подбрасываю для вентиляции. Если это считается за борьбу
И я прилегла) написала список фильмов которые можно посмотреть. Доча рядом лежит. Сопротивляемся изо всех сил) борьба зашквальная. То чай сделать , то бутер

И я прилегла) написала список фильмов которые можно посмотреть. Доча рядом лежит. Сопротивляемся изо всех сил) борьба зашквальная. То чай сделать , то бутер
Киньте список фільмів)!
Киньте список фільмів)!
Теж приєднаюсь до боротьби))

Я до карантину платила все,і залазила ще більш в борги.Тепер на те все глянула,переосмислила.Часу от на роздуми багато з'явилось))
1 в 1 моя история)

Mariana9720, от і добре, тепер будемо розказувати як ми не сплатили щомісячний платіж ,правда, в мене в укрсібє великий кредит і зарплатна картка, так вони,падлюкі, дали канікули,а гроші з картки забирають,вони будуть самі все списувати, а перейти можна в приват чи в ощад, ще кращі банки, от халепа,
Rejna, значить сміливо будемо відповідати банкам, що в нас карантин, а сроки пройдуть

Назад
Угорі