Анастасия91
Форумчанин
- Дописи
- 150
- Реакції
- 84
- Бали
- 913
Анастасия91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.На сайті я зареєструвалися давно(окреме дякую людям які створили цей сайт,бо без нього я б залізла в величезні борги) але давно не відвідувала сайту, так як мої проблеми вирішились. 1 займ був в манівео, переживань було купа,але ж знову завдяки сайту та порадам людей звідси ж просто забила великий і товстий,після чого вони продали Таліону а ті продали ЕАДР(вже пропонували і тіло і суму менше тіла)але ми з чоловіком вирішили не платити.Потім був приват з яким я спілкуватись рік намагалась добитись нормальних відсотків і тоді я була згодна заплатити але вони були не згодні(кредитка4000 хотіли 12000) подали до суду і виграли частково(рішення суду 4000)поки що неплатила нічого і не знаю коли зможу платити хоч щось.Далі все було добре, майже рік брала кредити але й справно поверталася їх.І тут як завжди є кредити коштів повернути немає...Мала 2 мікрозайма, потім взяла ще один і ті два закрила(думаю краще воювати з однією конторою).Тепер я воюю з кредит касою, сильно не хвилююсь але трішки є...Майна не маю,оф. Не працю.Про кр.кассу перечитала тут все,стало спокійніше,далі побачимо).