Давно хотіла тему створити, але ніяк руки не доходили. Угараздило мене у свій час залізти в ці грьобані мфо. Це було пернд початком коронавірусу. Проходила все як і всі - дзвінки, листи з погрозами, розсилка мого фото мфо є-гроші. Але так як я працюю офіційно, я мріяла пошвидше здихатися цих кредитів. Ставила собі ціль - закривати по одному. Частину закрила , а потім війна внесла свої корективи і трапилися події набагато гірші ніж дзвінки від шараг...час минав. З початку війни в мене залишалося одне дуже вперте мфо, яке всі ці роки не присилало листів з акціями. Але нещодавно я змогла його добити і закрити кредит за тіло +200 грн зверху. І ось , вони оновили інформацію в УБКІ і станом на зараз в мене НУЛЬ відкритих МФО!!! І слово - кредит стало гидким. Навчилася розраховувати на свої можливості і накопичувати кошти на потрібні мені речі...
Але війна ще не закінчена, в мене триває суд з одним банком , який кредит продав калам (банків в мене теж більше нема, крім цього одного)...
І звичайно, колекторам бажаю відчути що таке - бути в боргах, а всім форумчанам - добра та миру

і дякую адміну за цей найкращий форум)))