Щоденник Я закрила всі МФО та інше Г... під назвою борги

• Автор теми Автор теми Маринина Марина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Маринина Марина

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
203
Бали
5125
Маринина Марина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сподіваюся, мені не буде найближчим часом шкода часу і я дійсно все позакриваю. Щоб і причепитися ні до чого було)

Прострочення близько 3 років. Живу, можна сказати, спокійно. Але було всяке.
Карти з літа заблоковані.

Поділіться своїми позитивними історіями на тему МФО, боргів тощо.
Краще, звичайно, на теми закриття (коли знову більше не влізли). Але й хіба мало що ще могло на тлі боргів позитивного трапитися.

Можу поділитися з вами своєю історією. Влізла в МФО перед початком коронавірусу. Влізла по крупному. Було десь більше 20 МФО. Перед МФО ще було кілька кредиток і кредитів в банках. Все було як у всіх. Дзвінки, смс від шараг. Хотіла вилізти з того , закривала по одному МФО в місяць , як виходило. Закривала за тіло , а деякі тіло+1000 грн. Банки то само собою. Станом на початок 2023 в мене одне МФО, яке викупив кредит капітал і кредит в Альфа банку. Кредит капітал - ідіоти, які за такий довгий час не йдуть мені на акцію за тіло кредиту

І відповідно до кредитів я тепер огиду відчуваю. Коли мені знайома людина, яка не знає про мою ситуацію, сказала "візьми кредит і купи дорожчий смартфон", то я відповіла, що ні , що кредит це кабала і краще накопичити на омріяний товар

Можу поділитися з вами своєю історією. Влізла в МФО перед початком коронавірусу. Влізла по крупному. Було десь більше 20 МФО. Перед МФО ще було кілька кредиток і кредитів в банках. Все було як у всіх. Дзвінки, смс від шараг. Хотіла вилізти з того , закривала по одному МФО в місяць , як виходило. Закривала за тіло , а деякі тіло+1000 грн. Банки то само собою. Станом на початок 2023 в мене одне МФО, яке викупив кредит капітал і кредит в Альфа банку. Кредит капітал - ідіоти, які за такий довгий час не йдуть мені на акцію за тіло кредиту
Віддавали в підсумку тіло? Без переплат значних вийшло?
Чекаєте пропозиції вигідної від останнього МФО?

Маринина Марина, теж маю три роки прострочення. Плачу. Не впевнений, що зможу виплатить все, але я стараюсь.
Плачу по черзі суму, яку можу їм віддати.

Віддавали в підсумку тіло? Без переплат значних вийшло?
Чекаєте пропозиції вигідної від останнього МФО?
По інших МФО без переплат. Цю шарагу , прімоколект я ніяк добити не можу😀 вони подавали на виконавчий напис ,знесла . Тепер розповідають казки , що я винна 13800 з тіла 3800. Вперті шакали, я вже 3 роки в них не плачу, а ця шарага на щось сподівається

Цікаво,а що у вас з альфа банком? В мене теж був кредит і 2 кредитки, разом близько 90т. Але давно про них не чула. 07.2020 робили реструктуризацію ,не було жодної оплати,а нещодавно глянула в УБКИ ,що він закритий 09.2021.

що ще могло на тлі боргів позитивного трапитися.
Я навчилась жити на свій дохід. Вже три роки живу без позик. Навчилась розставлять пріорітети. Тобто як правильно розпорядитись грошима. Можу вільно говорити на тему судів та ВНН,якщо хтось запитає. Да багато чого позитивного трапилось...

Я навчилась жити на свій дохід. Вже три роки живу без позик. Навчилась розставлять пріорітети. Тобто як правильно розпорядитись грошима. Можу вільно говорити на тему судів та ВНН,якщо хтось запитає. Да багато чого позитивного трапилось...
Позакривали все?
А я ну дуже добре засвоїла, що замість того, щоб витрачати час на думки де або в кого позичити грошей, набагато ефективніше продумувати варіанти заробітку.

Останнє редагування:
Кредит капітал - ідіоти, які за такий довгий час не йдуть мені на акцію за тіло
Рогоносцы епта,аналогично закрыл всех за тело, и только эти кретины продолжают висеть бельмом в моей безупречной нынче кредитной истории. И главное из-за чего - 800 мать их гривен, взятых в древнем 2017-м, хотят в 4 раза больше. Сумма не так чтобы большая, но теперь это дело принципа - либо за тело, либо пусть бегают

Цікаво,а що у вас з альфа банком? В мене теж був кредит і 2 кредитки, разом близько 90т. Але давно про них не чула. 07.2020 робили реструктуризацію ,не було жодної оплати,а нещодавно глянула в УБКИ ,що він закритий 09.2021.
Один кредит продали, по двох написи знесла. Зараз час від часу списання пропонують різне
Рогоносцы епта,аналогично закрыл всех за тело, и только эти кретины продолжают висеть бельмом в моей безупречной нынче кредитной истории. И главное из-за чего - 800 мать их гривен, взятых в древнем 2017-м, хотят в 4 раза больше. Сумма не так чтобы большая, но теперь это дело принципа - либо за тело, либо пусть бегают
В мене теж діло принципу ) не збираюся їм платили суму в 4 рази більшу...

Усім знову привіт!
Хотіла попросити цю тему зробити Щоденником. Дивлюся, а це вже зробили)
Отже. Ділю велике завдання на маленькі шматочки і роблю. На сьогодні мені найбільше не вистачає вільного часу.
Нижче напишу, що вже зробила.

Знайшла і вставила в кнопковий телефон сімку, з якої оформлялися позики.
Сімка лежала поза телефоном трохи менше року. Дзвінків я б сказала мінімум.
Тож від мене порада, міняйте сімкарту на нову і користуйтеся спокійно. Стару сімку на полицю, поки не вирішите щось із цими позиками робити. Стежити за спамом МФО немає необхідності.

Юрист.
Поспілкувалася з кількома на форумі.
Обрала, з ким хотіла б далі працювати.
Пішла збирати документи, про які запитали.

Борги.
У мене на сьогодні:
  • 2 кредитні картки
    • 1 з ВП
    • 1 зависла, особливо не турбують, іноді пишуть на електронку
  • N МФО (потрібно порахувати)
  • X МФО, які перепродали (потрібно вникнути, хто і кому)

Документи.
Дивлячись на приблизний список вище, вибрала, з чим розбиратися насамперед.
За кредитною карткою з ВП потрібно кілька документів із суду скачати або забрати (ще не авторизувалася в електронному суді).
За другою кредитною карткою потрібні договір і виписка. Щоб договір видали повторно, потрібно сплатити 150 гривень (писала в чат на сайті анонімно всі питання). У підсумку швидше виявилося знайти договір у себе, а не топати в банк і показуватися там із простроченою кредитною карткою. Як отримати виписку, ще буду уточнювати в тому ж чаті. Фінансовий номер уже є (див. пункт про сімку).
ubki . ua
Авторизувалася, щоб подивитися актуальну кредитну історію.
Найбільш "прикольні суми":
4к = 250к
4к = 180к
І ні, не обалділа.
Дуже якісно було ввімкнено режим сніжинки. За цей час емоційно від усієї цієї історії я відійшла.
Тож дуже б порадила якомога швидше якісно увімкнути режим сніжинки. І основне тут "якісно".
Тепер усю інформацію потрібно опрацювати і зіставити з тією, яку я зберігала собі.
Яка моя ціль.
Закрити все це Г юридично грамотно.
За строками... ем, якомога швидше. Припустимо, виділю на це весь 2024 рік.
Питання, на які я ще не шукала відповіді.
Деякі контори почали дзвонити і писати на нову сімку. Роки через 2? Десь так, да. Не дістають. Не спілкуюся. У принципі, можна простежити, звідки міг бути витік інформації.
Мабуть, після закриття всіх задач за боргами доведеться знову купувати нову сімку)))
Але... як і в якого оператора купити сімку, яка раніше ні в кого не була у використанні? А то мені іноді телефонують за борги колишнього власника сімкарти))) Прям бінго))))

Останнє редагування:
Назад
Угорі