Усім знову привіт!
Хотіла попросити цю тему зробити Щоденником. Дивлюся, а це вже зробили)
Отже. Ділю велике завдання на маленькі шматочки і роблю. На сьогодні мені найбільше не вистачає вільного часу.
Нижче напишу, що вже зробила.
Знайшла і вставила в кнопковий телефон сімку, з якої оформлялися позики.
Сімка лежала поза телефоном трохи менше року. Дзвінків я б сказала мінімум.
Тож від мене порада, міняйте сімкарту на нову і користуйтеся спокійно. Стару сімку на полицю, поки не вирішите щось із цими позиками робити. Стежити за спамом МФО немає необхідності.
Юрист.
Поспілкувалася з кількома на форумі.
Обрала, з ким хотіла б далі працювати.
Пішла збирати документи, про які запитали.
Борги.
У мене на сьогодні:
- 2 кредитні картки
- 1 з ВП
- 1 зависла, особливо не турбують, іноді пишуть на електронку
- N МФО (потрібно порахувати)
- X МФО, які перепродали (потрібно вникнути, хто і кому)
Документи.
Дивлячись на приблизний список вище, вибрала, з чим розбиратися насамперед.
За кредитною карткою з ВП потрібно кілька документів із суду скачати або забрати (ще не авторизувалася в електронному суді).
За другою кредитною карткою потрібні договір і виписка. Щоб договір видали повторно, потрібно сплатити 150 гривень (писала в чат на сайті анонімно всі питання). У підсумку швидше виявилося знайти договір у себе, а не топати в банк і показуватися там із простроченою кредитною карткою. Як отримати виписку, ще буду уточнювати в тому ж чаті. Фінансовий номер уже є (див. пункт про сімку).
ubki . ua
Авторизувалася, щоб подивитися актуальну кредитну історію.
Найбільш "прикольні суми":
4к = 250к
4к = 180к
І ні, не обалділа.
Дуже якісно було ввімкнено режим сніжинки. За цей час емоційно від усієї цієї історії я відійшла.
Тож дуже б порадила якомога швидше якісно увімкнути режим сніжинки. І основне тут "якісно".
Тепер усю інформацію потрібно опрацювати і зіставити з тією, яку я зберігала собі.
Яка моя ціль.
Закрити все це Г юридично грамотно.
За строками... ем, якомога швидше. Припустимо, виділю на це весь 2024 рік.
Питання, на які я ще не шукала відповіді.
Деякі контори почали дзвонити і писати на нову сімку. Роки через 2? Десь так, да. Не дістають. Не спілкуюся. У принципі, можна простежити, звідки міг бути витік інформації.
Мабуть, після закриття всіх задач за боргами доведеться знову купувати нову сімку)))
Але... як і в якого оператора купити сімку, яка раніше ні в кого не була у використанні? А то мені іноді телефонують за борги колишнього власника сімкарти))) Прям бінго))))