Я за границей. Подали в суд по кредитам. Как быть?

• Автор теми Автор теми Тati
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Да , спасибо за поддержку, хотелки действительно прибавили на 15000... по мимо кредита, подскажите юриста здесь?

Какой именно ответ не понятен , я перефразирую, передача кредитору мои данные банковской карты чтоб с неё без меня снимать за кредит. А смысл блокировать как тогда в случае возможности платить за кредит.?

Реестры это что?
Блокируются все ваши карты и счета. Все поступления денег на карты идут в счёт погашения задолженности

О блииин.
Когось одного не можу порадити, бо вони всі мають досвід і практику судову.
Обирайте хто вам більше імпонує. По кожному з них є віідгуки людей на форумі які з ними співпрацювали.

1702810161449.webp

Останній займаться банкрутством, але вам то не думаю що потрібно.

Відбудеться приблизно так :
Суд винесе рішення і швидше за все не на вашу користь.
Там буде сума яку ви згідно рішення суду, повинні будете сплатити.
Потім буде днів 5 на добровільну оплату... потім шарага яка подала на суд
звернеться до суду за видачею виконавчого листа. Отримавши звернуться
до виконавців. Приватних чи державних. Ті відкриють провадження.
Проженуть вас по всім реєстрам на предмет наявності майна рухомого і нерухомого,
офіційних доходів і наявність рахунків. Накладуть арешт на все що знайдуть в межах суми провадження.
Арештують рахунки ( тільки українських банків! ) і будуть думати як з вас стягнути кошти.
Якщо на рахунках на момент арешту будуть кошти, їх швидше за все спишуть в рахунок погашення.
Якось т
Блин блин, дякую , зрозуміло.
А на юристов чи адвокатов надо подписаться чтоб им написать , не пойму как связаться?
Блокируются все ваши карты и счета. Все поступления денег на карты идут в счёт погашения задолженности
Блокируются даже те которые не связаны с кредитом?

Останнє редагування:
А на юристов чи адвокатов надо подписаться чтоб им написать , не пойму как связаться?
Не обов"язково зовсім.
У них всіх є у підписі телефони, месенджери.
Також під аватаркою кожного є значки "тєлєгі" чи "вайбера"

Не обов"язково зовсім.
У них всіх є у підписі телефони, месенджери.
Також під аватаркою кожного є значки "тєлєгі" чи "вайбера"
Не увидела , сейчас ещё раз гляну, спасибо .

О блииин.

Блин блин, дякую , зрозуміло.

Блокируются даже те которые не связаны с кредитом?
Да, конечно.

Ніяких звинувачень. Це є ваше життя і ніхто не вправі вас звинувачувати будь в чому, так як не знає ні обставин ні вас.
Я не про те... питаю, бо тому що якщо це тимчасово ( без роботи ), то варто всеодно проконсультуватись з юристами.
Консультація поверхнева, наскільки мені відомо, безкоштовна в наших юристів.
Можливо разом знайдете вихід правильний... наприклад розстрочка оплати за правничу допомогу.
Як на мене це краще ніж потім виплачувати всі їх хотєлкі які суд присудить швидше за все, якщо не захищатись.
Поміркуйте як вам краще.
Успіхів вам.
Может лучше заочное решение потом обжаловать? Не совершая никаких телодвижений. Отложить вопрос до лучших времен, так сказать и обжаловать потом решение с юристом? Не помню, есть ли там сроки

Может лучше заочное решение потом обжаловать? Не совершая никаких телодвижений. Отложить вопрос до лучших времен, так сказать и обжаловать потом решение с юристом? Не помню, есть ли там сроки
Та я честно не знаю , просто боюсь что заблокируют все карты, и тогда просто пи.... сейчас уже консультируюсь с юристом с этого форума, завтра продолжим , посмотрим что дальше делать . Сказал нужно после суда решение.

Та я честно не знаю , просто боюсь что заблокируют все карты, и тогда просто пи.... сейчас уже консультируюсь с юристом с этого форума, завтра продолжим , посмотрим что дальше делать . Сказал нужно после суда решение.
Юрист вам поможет. Понимаю, это стоит денег. Но можно, как минимум, значительно уменьшить сумму.

Можливо. Тому і порадив консультацію фахівця.

Назад
Угорі