Я и мои обращения в нацком (

• Автор теми Автор теми Маргарита000
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 7K
Через Нацком файли не кріпляться, там такого немає, треба зареєструватися на Урядовій, там є така функція.
Я на урядовій зареєстрована. Але мені Нацком написав у відповіді на моє звернення, щоб я надала договора і підтвердження платежів. Але як їх передати? На електронну пошту вони не приймають.
Я через урядову линию
Якщо через урядову лінію, то що писати-передайте,будь ласка, Нацкомфінпослуг, вони просили? Може Нацком спеціально почав просити у людей документи, а не у МФО (кажуть,раніше так було), щоб менше МФОшникам доводилось людям гроші повертати? :pravila:

Ребят скажите,как правильно сделать - когда пишешь Нацкомф,( если писать им сразу на несколько МФО.) можно все договора всех Мфо вложить,или на каждое заявление отдельное письмо ?
Конечно отдельно на каждое

Я на урядовій зареєстрована. Але мені Нацком написав у відповіді на моє звернення, щоб я надала договора і підтвердження платежів. Але як їх передати? На електронну пошту вони не приймають.

Якщо через урядову лінію, то що писати-передайте,будь ласка, Нацкомфінпослуг, вони просили? Може Нацком спеціально почав просити у людей документи, а не у МФО (кажуть,раніше так було), щоб менше МФОшникам доводилось людям гроші повертати? :pravila:
А у вас в ответе есть ваш инспектор?

А у вас в ответе есть ваш инспектор?
они бездействуют жестко сейчас у меня было все по кредит плюсу и договор и справка о проплатах по кредиту ,справка о закрытие ,явно видно нарушения с 4.000 тис,только штрафы и пеня 4000 плюс пролонгации на 16000 ,и закритые 5500 и ответили все збс парень кредит закрыт нарушений нет

они бездействуют жестко сейчас у меня было все по кредит плюсу и договор и справка о проплатах по кредиту ,справка о закрытие ,явно видно нарушения с 4.000 тис,только штрафы и пеня 4000 плюс пролонгации на 16000 ,и закритые 5500 и ответили все збс парень кредит закрыт нарушений нет
Да уж

Мне тоде сеголня пришло писимо ответ , что они будут контролировать мфо с июля 2020года. Я написала на горячую линию, звонила в начале карантина 1545 там зафиксировали обращение по мфо. Направила письмо в нацкомфин с е-мейл и прям с их сайта электроне звернення.
можна зразок як ас и писали

можна зразок як ас и писали
Я написала шапку в скарге что я такая такая проживаю там то и имею к такой компании претензии , что они действуют нарушая законы и права граждан. Никакие официальные воображения не копировала. К обращению прикрепила договор который пришел на е-мейл. Но писала в таком духе что я вообще не точно уверена что что то должна.

Я написала шапку в скарге что я такая такая проживаю там то и имею к такой компании претензии , что они действуют нарушая законы и права граждан. Никакие официальные воображения не копировала. К обращению прикрепила договор который пришел на е-мейл. Но писала в таком духе что я вообще не точно уверена что что то должна.
дякую

Кредит + мені теж повернув гроші, але я вважаю, що мало. Із тіла 5000, я віддала 18000, в Нацком написали, що мені винні були і повернули 2040. Я тоді писала, не прикріплюючи докази. І вважаю, що треба було. А, до речі, прийшла відповідь по Сос кредиту, що продовжено розгляд на два тижні, бо не надали документи. У цьому випадку кріпила всі докази. Тіло 5000, віддала 15000, була лише одна пролонгація. Надіюсь на чудо.
Вы прикрепляли договор и квитанции? Договор с кабинета скачала, а вот с пролонгациями не найду. Оплачивала через их кабинет, в приват 24 отображает только денежный перевод и все.

Вы прикрепляли договор и квитанции? Договор с кабинета скачала, а вот с пролонгациями не найду. Оплачивала через их кабинет, в приват 24 отображает только денежный перевод и все.
По Сос Кредиту прикріплювала усе. Прийшла відповідь, що ТОВ зробило перерахунок і я переплатила 950 грн. Вони вказали, що 5000 пішло на погашення тіла,а майже 9000 з чимось на відсотки. Нормально так порахували! Тільки 950 винні, з майже 16000 виплачених. Спробуйте зареєструватися в liqpay, там є платежі.

По Сос Кредиту прикріплювала усе. Прийшла відповідь, що ТОВ зробило перерахунок і я переплатила 950 грн. Вони вказали, що 5000 пішло на погашення тіла,а майже 9000 з чимось на відсотки. Нормально так порахували! Тільки 950 винні, з майже 16000 виплачених. Спробуйте зареєструватися в liqpay, там є платежі.
Спасибо, попробую. У меня переплата по кредит плюс 9 тыс при теле 4, они хотят 10, еще и штрафы и пеню насчитали.
Не знаю поможет ли обращение в Нацфин, но начали родственников терроризировать.

Спасибо, попробую. У меня переплата по кредит плюс 9 тыс при теле 4, они хотят 10, еще и штрафы и пеню насчитали.
Не знаю поможет ли обращение в Нацфин, но начали родственников терроризировать.
Спробуйте, я на них писала, то вони мені 2040 повернули, кредит був закритий.

Что-то не пойму, какие данные компании вносить?

Вкладення

• LiqPay_Моментальные_платежи_по_всему_миру.webp
    LiqPay_Моментальные_платежи_по_всему_миру.webp
    13.3 Кб · Перегляди: 36
Что-то не пойму, какие данные компании вносить?
Я тоді теж нічого не розуміла, то внесла дані Дінеро, бо саме ці квитанції хотіла знайти. Люди на форумі писали, що ще є додаток та в браузері теж можна.

Скажіть будь ласка як писати листа в нацком.І чи хтось писав в МФО листа із заявою на отзыв перс данных?

Скажіть будь ласка як писати листа в нацком.І чи хтось писав в МФО листа із заявою на отзыв перс данных?
Сегодня буду писать в нацком, на отзыв не писала
Я тоді теж нічого не розуміла, то внесла дані Дінеро, бо саме ці квитанції хотіла знайти. Люди на форумі писали, що ще є додаток та в браузері теж можна.
У вас получилос получить данные? а какие додатки не подскажите?

Написала в нацком на 17 мфо что у меня есть .Пришли ответы по всем просят предоставить договора , а ничего что я электронные прикрепляла и скрины с ЛК шараг.... Слов нет - одни выражение , буду писать еще раз)
Добрый день,а можно у вас попросить, пожалуйста,образец письма с обращением,тоже хочу написать но понятия не имею как

Сегодня буду писать в нацком, на отзыв не писала

У вас получилос получить данные? а какие додатки не подскажите?
Додаток libplay. У мене особисто не по всім є, може я щось не так робила, але квитанцій набагато більше і вказується назва МФО, ніж через Приват 24.

Назад
Угорі