Я и мои обращения в нацком (

• Автор теми Автор теми Маргарита000
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 7K

Маргарита000

Форумчанин
Дописи
944
Реакції
1663
Бали
5430
Маргарита000 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написала в нацком на 17 мфо что у меня есть .Пришли ответы по всем просят предоставить договора , а ничего что я электронные прикрепляла и скрины с ЛК шараг.... Слов нет - одни выражение , буду писать еще раз)

Написала в нацком на 17 мфо что у меня есть .Пришли ответы по всем просят предоставить договора , а ничего что я электронные прикрепляла и скрины с ЛК шараг.... Слов нет - одни выражение , буду писать еще раз)
Когда писали?

а быстро пришли ответы??

Ви роздобули якісь ще доки?

можете скинуть скрин как вы писали??

Пишите ещё раз, может, попадёте на менее ленивого сотрудника. Они и сами должны затребовать у МФО договора.

Пишите ещё раз, может, попадёте на менее ленивого сотрудника. Они и сами должны затребовать у МФО договора.
Вот вот , ну напишу я в мфо чтобы прислали договора и что, пишут почти все что они не делают этого

То есть,без договор с мокр.печатью нацком не захотел рассматривать?Как планируете дальше писать и кому?

А мне другое интересно, если мфо не предоставляет договор Нацкомфину, то о чем может быть речь вобще.

Ви роздобули якісь ще доки?
Нет
То есть,без договор с мокр.печатью нацком не захотел рассматривать?Как планируете дальше писать и кому?
Им же , один и тот же текст , те же электронные договора , дальше в НБУ , может они по началу нормально работать будут

Тоже писала. Тільки по манівео отримала хоч якусь відповідь. А решта - спочатку надайте доки, потім що по ваших документах поруш ення не виявлено

Вы этими договорами с ЛК, признали свои займы. Ну это сугубо моё мнение. И скрины эти они не рассматривают, как я поняла

Вот вот , ну напишу я в мфо чтобы прислали договора и что, пишут почти все что они не делают этого
Если вы отправили заяву в МФО Укрпоштой ценным письмом с описью вложения, то у вас есть доказательства вашего обращения. У МФО есть 30 дней на ответ, если проигнорируют, то вы так и пишете в нацкомфинуслуг, что вы обращались, а вас проигнорировали, пусть сделают им ата-та

Вы этими договорами с ЛК, признали свои займы. Ну это сугубо моё мнение. И скрины эти они не рассматривают, как я поняла
Я от них и не отказываюсь , я оплачу тело , ну и мин % , я думала с нацкомом быстрей выйдет , не хотела ждать от шараг по несколько мес этого предложения
Если вы отправили заяву в МФО Укрпоштой ценным письмом с описью вложения, то у вас есть доказательства вашего обращения. У МФО есть 30 дней на ответ, если проигнорируют, то вы так и пишете в нацкомфинуслуг, что вы обращались, а вас проигнорировали, пусть сделают им ата-та
Как вариант , так и сделаю

я писал в нацком на два мфо на закрытые кредиты, скрины взял из лк, заяву взял тут на форуме, квитанции из приват24, одно мфо должно выплатить мне 4т, мне позвонили из нацкома и спросили запросило ли мфо мои реквизиты, чтоб перечислить деньги. Я конечно в шоке давай звонить шарашке, нацком сказал верните, а они на каком основании. я опять в нацком, те выслали мне на почту бумагу, я не успел им отправить,как они позвонили, ах да юристы наши говорят, чтоб вы выслали реквизиты, жду

А что по манивео?
По манівео там інтересна історія. Вони були перші , хто надавив і я всі бабки їм віддала. Хотіла переплату вернути.
А вони нацкому зовсім інші цифри подали. Що договір закритий. А по сумі, згідно їх цифр я заплатила тіло+відсотки

можете скинуть скрин как вы писали??
ФИО податковий номер....звертаюсь до Вас з проханням перевірити діяльність компанії ТОВ «АВЕНТУС» в особі директора Чернюк Тетяна Аркадіївна яка працює під торгівельною маркою ТМ « КРЕДИТ +» Кредит онлайн на карту в Украине CreditPlus - Кредит на карту за 7 минут у зв'язку з тим, що компанія нараховує величезні проценти, пеню та штрафи за користування кредитом.

Кредит був сформований на сайті компанії на суму 4000 грн . Я не мала змоги вчасно повернути кредит , тому робила пролонгації , проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають 4560 грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля 8560 грн)
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від..... (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством " АВЕНТУС УКРАЇНА" та ФИО
Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Також співробітники ТОВ " Авентус" постійно телефонують з погрозами мені та моїм близьким та сусідам. Висилають смс з погрозами та особистими данними 3-м особам, , відповідно до ст. 251 – 252 ЦКУ. ТОВ «АВЕНТУС» порушує закон Украіни про захист персональних даних .

ТОВ « АВЕНТУС» порушує ст. 6 ЗУ «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг». Під час укладання договору про надання позик на умовах фінансового кредиту фінансові установи визначають термін їх дії, а не строк, що є порушенням прав позичальників (споживачів). Згідно абзацу 2 ст.№6 ЗУ «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», договір про надання фінансових послуг повинен містити строк дії договору, що є його обов’язковою умовою. Строком договору є час, протягом якого сторони можуть здійснити свої права і виконати свої обов'язки відповідно до договору (частина 1 ст. 631 ЦКУ). Згідно договору № 1706014 від 27.12.2019 Строк дії Договору починається з моменту його укладення та становить 30 днів і на цей строк нараховуються % штраф та пеня, більше 50% від тіла кредита, що порушує ЗУ "Про споживче кредитування".
Договір та скріншоти особистого кабінету прикріпляю , також при необхідності є скріншоти погроз та колажів на рідних.
Прошу перевірити законність нарахування процентів, пені/штрафів за договором. Прошу провести перевірку діяльності ТОВ«АВЕНТУС», на підставі порушення моїх прав та розповсюдження особистих данних 3-м особам.

Прошу відповідь надати на електронну адресу
П
я писал в нацком на два мфо на закрытые кредиты, скрины взял из лк, заяву взял тут на форуме, квитанции из приват24, одно мфо должно выплатить мне 4т, мне позвонили из нацкома и спросили запросило ли мфо мои реквизиты, чтоб перечислить деньги. Я конечно в шоке давай звонить шарашке, нацком сказал верните, а они на каком основании. я опять в нацком, те выслали мне на почту бумагу, я не успел им отправить,как они позвонили, ах да юристы наши говорят, чтоб вы выслали реквизиты, жду
Прикольно , повезло вам , а мне чет не очень )

Вы прям внушаете мне веру в нацкомфинуслуг. Договора нормального не было, сбрасывали скрины из личного кабинета?

Назад
Угорі